Villa i Corchiano i Lazio

Villa Iris

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En kilometer utanför den lilla staden Corchiano ligger denna fina villa med utsikt över de gröna kullarna som präglas av olivträd, nötbuskar och vinmarker. Vi är endast 60 km från Rom och villan är därför en utmärkt utgångspunkt både för utflykter till Den Eviga Staden och även till de många andra spännande städer i norra Lazio.

Trädgård med pool, pizzaugn och grill

Runt om villan ligger en stor trädgård med trädgårdsmöbler, pizzaugn med ved, grill och inte minst den 15 x 6 meter stora poolen. Här bor ni ca. 12 km från Civita Castellana där det finns både supermarket och närmaste tågstation. Dock finner man bageri, livsmedelsaffär, slaktare samt frukt och grönthandel mm. i själva Corchiano.

Läs mer om Villa Iris

Villa med 14 sovplatser:
På första våningen finns ett stort uppehållsrum med öppen spis, kök, matrum och två sovrum med dubbelsäng, båda har eget badrum / toalett. På andra våningen finns ännu ett uppehållsrum med öppen spis, tre sovrum med dubbelsäng varav två har eget badrum / toalett, sovrum med två enkelsängar samt badrum / toalett. På tredje våningen, var man kommer upp genom en spiraltrappa, finns ett litet uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer samt en terrass med utsikt. Villan är utrustad med tvättmaskin, satellit-TV, ugn, mikrovågsugn, barnstol samt strykjärn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Rekommendationer till dig

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa Le Rondini

Lucignano, Toscana

La Torre di Cesare

Maiori, Kampanien

Populärt i Lazio

search map