Villa i Corchiano i Lazio

Villa Iris

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En kilometer utanför den lilla staden Corchiano ligger denna fina villa med utsikt över de gröna kullarna som präglas av olivträd, nötbuskar och vinmarker. Vi är endast 60 km från Rom och villan är därför en utmärkt utgångspunkt både för utflykter till Den Eviga Staden och även till de många andra spännande städer i norra Lazio.

Trädgård med pool, pizzaugn och grill

Runt om villan ligger en stor trädgård med trädgårdsmöbler, pizzaugn med ved, grill och inte minst den 15 x 6 meter stora poolen. Här bor ni ca. 12 km från Civita Castellana där det finns både supermarket och närmaste tågstation. Dock finner man bageri, livsmedelsaffär, slaktare samt frukt och grönthandel mm. i själva Corchiano.

Läs mer om Villa Iris

Villa med 5 sovrum:
Villan är ca 210 m² och fördelad på olika plan.

På bottenplan finns ett stort allrum med öppen spis, kök, matrum och litet badrum med dusch.

En trappa upp finns ytterligare ett allrum med öppen spis, 2 sovrum med vars ett badrum med dusch, 1 sovrum med dubbelsäng, 1 sovrum med två enkelsängar samt 1 badrum med badkar.

På tredje våningen/sovloft, som du når genom en spiraltrappa, finns ett litet allrum med pentry och säng eller bäddsoffa för två personer samt en terrass med utsikt.

Villan är bl.a. utrustad med tvättmaskin, sat-TV, ugn, mikrovågsugn, barnstol samt strykjärn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map