Villa i Corchiano i Lazio

Casa Grion

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Under 1 km utanför den lilla byn Corchiano i norra Lazio hittar du Casa Grion, som ligger i en trädgård omgiven av hasselnötter, vinmarker och olivlundar. Alla förutsättningar för en avkopplande semester.

Utforska området

Corchiano är en av de många byar där den etruskiska närvaro fortfarande kan skönjas, och utgör en fin lokal utgångspunkt då man finner inköpsmöjligheter mm i närområdet. På vägen till Corchiano hittar du också den närmaste restaurang, och ca. 2 km från huset finns en ridskola. De som vill utforska området så ligger huset på rimligt köravstånd till hela tre sjöar: Bracciano, Vico och Bolsenasjön. Casa Grion ligger även ca. en timme med buss eller tåg från Rom (70 km). Föredrar du därför att låta bilen stå kan du från den närliggande staden Civita Castellana (12 km) ta tåget till den Eviga Staden. Drömmer du dessutom om en dag på stranden kan vi informera dig om att det endast är 60 km till kusten.

Läs mer om Casa Grion

Fin trädgård med poolområdet

Trädgården är utrustad med trädgårdsmöbler och poolområde med solstolar. Dessutom finns det privat parkering till huset. Notera att ägarna själva bor i ena änden av huset på bottenvåningen och har egen ingång. De är vänliga och hjälpa dig om du vill ha information om omgivningen och håller annat för sig själva.

Villan på Casa Grion

Hus m. privat pool

Huset ligger i den upphöjda bottenvåningen och har tillgång till en utvändig huvudtrappan (8 steg). Huset mäter 200 m² som är fördelat på ett vardagsrum / matsal, kök med ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och diskmaskin samt öppen spis, och fem dubbelrum - alla med eget badrum med toalett och dusch. Från vardagsrummet har man utgång till en altan där det finns bord och stolar. En tvättmaskin finns att tillgå i huset.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Casa Grion

Läs personliga omdömen av Casa Grion som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Grion. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Casa Grion

SÅ mysigt

Det var som att vara på semester hos mormor och morfar. Jättefint hus med en trevlig stämning och fin gammeldags inredning. Jättestor och härlig övertäckt terrass med utsikt mot poolen som man har helt för sig själv. Super söta värdar som bor på undervåningen men man märker absolut inte att de är där.

Läs mer

Bedömning av Casa Grion

Vänliga och hjälpsamma värdar i den andra delen av huset. Lugna och sköna omgivningar och trevlig stad. Allt i allt en perfekt vecka med bad och avkoppling. Lätt att komma till en stor supermarket om man har bil - men också mataffär inom gångavstånd.

Läs mer

Bedömning av Casa Grion

Läs mer
 
search map