Hotell i Colli sul Velino i Lazio

Relais Villa d'Assio

Andra poolen vid huvudbyggnaden Den närliggande sjön Piediluco - och de imponerande vattenfallen Cascata delle Marmore Villan som innefattar sviterna Prato (gräsmatta) och Fuoco (eld) Suite Prato Suite Pratos badrum Suite Fuoco
 
Relais Villa d'Assio är inte tillgänglig i dagsläget
Relais Villa d'Assio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colli sul Velino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna plats är så vacker att du kommer att gnida dig i ögonen och nypa dig i armen för att försäkra dig om att du inte drömmer: Relais Villa d'Assio är gudomligt och lockar med den perfekta kombinationen av komfort och natur. Njut av den sköna lavendeln och de vackra rosmarinhäckarna. Stället egen restaurang och den stora poolen med utsikt över landskapet är inbjudande element. Det är ca. 3 km till närmaste landsby Colli sul Velino och regionen Umbrien ligger riktigt nära.

Här står upplevelserna på kö

Om målet med din semester är att få uppleva en kombination av kultur och natur, kan du nästan inte hitta något mer spännande område än bergen i den norra delen av regionen Lazio där du bor på gränsen till Umbrien, och inte långt från Toscana. Området är fortfarande förhållandevis okänt bland skandinaviska turister, och jag vill nästan lägga till "tur nog", för det betyder att du kan få uppleva området i lugn och ro. Du bor nära de imponerande Marmorvattenfallen, sjön Piediluci, den döende staden Civita di Bagnoregio, alla små etrusk-städer, domkyrkestaden Orvieto samt monsterparken Parco dei Mostri. Tycker du om att vandra eller cykla, är Relais Villa d'Assio också en bra utgångspunkt, och även under vintermånaderna har området mycket att bjuda på.

Läs mer om Relais Villa d'Assio

Restaurerat med respekt för ursprunget

Relais Villa d'Assio är resultatet av ett intressant restaureringsprojekt av en liten 1800-tals landsby där berg, kanalen Santa Susanna med fiskodling och naturreservatet Riserva dei Laghi Lungo e Ripasottile är närmsta grannar. Det är endast ca. 100 km till Roms pulserande kulturliv, om det skulle bli lite för stilla - och det är också bekvämt om du flyger till Rom. Hotellet består av en liten landsby där rummen är placerade runt omkring på de gamla gatorna. Om du behöver använda internet. Relais Villa d'Assio är också ett populärt konferenscenter, så du har möjlighet att koppla upp dig på nätet, då det finns wifi på hela hotellet. Du ska heller inte bli förvånad som du plötsligt befinner dig mitt i en italiensk bröllopsfest, för denna plats lockar också stora italienska familjehändelser.

Goda badmöjligheter

Poolen går verkligen inte att motstå. En jättestor pool, barnpool och jacuzzi står till ditt fulla förfogande (mot ett tillägg kan du hyra obligatoriska badmössor och stora badhanddukar för poolen). Om du har en massa energi att göra dig av med, finns det möjlighet att spela tennis, basket och fotboll. I området finns även en anlagd naturstig som leder förbi Santa Susanna-floden och är upplyst på kvällarna. Skulle musklerna bli trötta kan du mot betalning få massage på plats. Hotellet har även en grillplats där det om sommaren arrangeras temakvällar. I restaurangen, Ristorante Tempe

(där även frukosten serveras), kan du njuta av lokala och regionala rätter som till stor del är baserade på lokala råvaror, med en meny enligt säsongens utbud. Kocken lagar eget bröd, och använder olivolja och vin från egen produktion, samt grönsaker från köksträdgården.

Bekväma rum

Rummen ligger som nämnt utspridda i den lilla landsorten. De är alla fint, men enkelt inredda, och har som minimum aircondition, satellit-TV, wifi, minibar, kassaskåp, samt badrum med toalett, dusch eller badkar och hårfön. Vi kan inte garantera någon speciell utsikt.

Suiterna

För dig som önskar mer plats, kreativitet och livsberikande omgivningar, har hotellet två suiter som ligger ca. 300 m bort i ett lugnt hörn av området långt ifrån allt och närmare flora och fauna. Suiterna, som är inredda med element från de italienska design-ikonerna Kartell och Guzzini, erbjuder verkligen några enastående och särpräglade övernattningsmöjligheter. Villan är en återuppbyggd antik romersk villa och bakom suiterna ligger det uttrycksfulla rester från den romerska villan Villa del Senatore Romano Quinto Assio helt tillbaka till år 100 e.Kr. Det finns inte aircondition.

Läs om rummen på Relais Villa d'Assio

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Relais Villa d'Assio

Läs personliga omdömen av Relais Villa d'Assio som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Relais Villa d'Assio. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härlig stad

Här är fint, lugnt och trevligt.
Gott om utrymme på plats för att njuta av solen, pooler och avkoppling. Superior är nya och vackra rum

Restaurangen är bra, men man känner inte riktigt att det är "Mama", som står i köket. Då får man gå någon annan stans.

Läs mer

Petra med familj från Järfälla i Sverige bodde på Relais Villa d'Assio i Colli sul Velino från den 26. till den 27. juni 2010. Sedan fortsatte turen till Hotel La Giada del Mesco i Punta Mesco.

Colli sul Velino ligger mycket vackert med underbar utsikt, men det passade oss bra att vara där en natt. Servicen på restaurangen var sådär och huset som vi hade valt som låg en bit ifrån ligger inte alls så mysigt som övriga hotellet. Vägen ligger ganska nära detta hus och bilarna kör rätt fort där även om det är en pytteliten väg. God frukost. Vi är också mycket nöjda med all den professionella hjälp vi erhållit utav er och snabba svar på alla frågor. Vi kommer att prata mycket positivt om "In-Italia" och er service och definitvit boka igen nästa år!

Läs mer

Bedömning av Relais Villa d'Assio

Läs mer

Bedömning av Relais Villa d'Assio

Läs mer
 
search map