Hotell i Colli sul Velino i Lazio

Relais Villa d'Assio

Pris från per pers.
Den stora poolen Andra poolen vid huvudbyggnaden Villan som innefattar sviterna Prato (gräsmatta) och Fuoco (eld) Suite Prato Suite Pratos badrum Suite Fuoco
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Kombinera natur och komfort

Denna plats är så vacker att du kommer att gnida dig i ögonen och nypa dig i armen för att försäkra dig om att du inte drömmer: Relais Villa d'Assio är gudomligt och lockar med den pefekta kombinationen av komfort och natur som får alla bitar att falla på plats. Njut av den sköna lavendeln och de långa rosmarinhäckarna. Det är ca. 3 km till närmaste landsby Colli sul Velino och regionen Umbrien ligger riktigt nära.

Renoverat med respekt för det ursprungliga

Relais Villa d'Assio är reultatet av ett intressant restaureringsprojekt av en liten 1800-tals landsby med grönta berg, kanalen Santa Susanna med fiskodling och naturreservatet Riserva dei Laghi Lungo e Ripasottile som granne. Det är endast ca. 100 km till Roms pulserande kulturliv. Hotellet består av en liten landsby där rummen är placerade runt omkring. Om du behöver använda dig av internet, finns det tillgång till trådlöst internet på hela anläggningen.

Läs mer om Relais Villa d'Assio

Goda badmöjligheter

Poolen går verkligen inte att motså. En jättestor pool, barnpool och jacuzzi står till ditt fulla förfogande (mot tilläggsbetalning kan du hyra obligatoriska badmössor och stora badhanddukar för poolen). Om du har en massa energi att göra dig av med, finns det möjlighet att spela tennis, basketboll och fotboll. I området finns även en anlagd naturstig som leder förbi Santa Susanna-floden och är upplyst på kvällarna. Skulle musklerna bli trötta kan du mot betalning få massage på plats Hotellet har även en grillplats där det om sommaren arrangeras temakvällar.

Smaka säsongsbaserade rätter

I restaurangen Ristorante Tempe

på anläggningen, kan du njuta av lokala och regionala rätter som bygger till stor del på lokala råvaror och en meny enligt säsongens utbud. Du äter i en intim och mysig miljö och kan blicka ut över de stora glasfönstren med utsikt över poolen. Under de varmare månaderna kan du äta ute på den natursköna terrassen vid poolen och njuta av den friska luften och utsikten medan du äter.

Suiterna

För dig som önskar mer plats, kreativitet och livsberikande omgivningar, har hotellet två suiter som ligger ca. 300 m bort i ett lugnt hörn av området långt ifrån allt och närmare flora och fauna. Suiterna, som är inredda med element från de italienska design-ikonerna Kartell och Guzzini, erbjuder verkligen några enastående och särpräglade övernattningsmöjligheter. Villan är en återuppbyggd antik romersk villa och bakom suiterna ligger det uttrycksfulla rester från den romerska villan Villa del Senatore Romano Quinto Assio helt tillbaka till år 100 e.Kr. Det finns inte aircondition.

Läs om rummen på Relais Villa d'Assio

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Le Vigne

Bolsena, Lazio

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Rekommendationer till dig

Casa Oliva

Bargni di Serrungarina, Marche

Residence Costazzurra

Grottammare, Marche

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Populärt i Lazio

search map