Agriturismo i Civita Castellana i Lazio

Casa Ciotti

 
Casa Ciotti är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Ciotti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Civita Castellana här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Ciotti ligger i utkanten av Civita Castellana (3 km från centrum) längs den antika Via Flaminia. Gården användes från början som station för de hästvagnar som följde den flaminska vägen till och från Rom som på den tiden låg en dagsresa därifrån (40 romerska mil). Idag är det faktiskt mycket lätt att komma till Rom härifrån både med bil och tåg.

I uppehållsrummet på andra våningen i ägarens hus underskrev påvens trupper år 1870 under den slutliga kapitulation till den nya italienska hären och dess general Cadorna som åtta dagar efter angrep och erövrade Rom.

Läs mer om Casa Ciotti

Casa Ciotti är omgiven av en stor grön trädgård med ekträd som är flera hundra år gamla, en trädgård med antika rosor från början av 1900-talet, olivplantager och frodiga marker. Huset blev restaurerat i 1997 då de nuvarande ägarna flyttade hit från Rom, var det som de uttrycker det "luften är renare". De har inrettat gården således att gästerna kan få intryck av hur man levde i området innan industrialiseringen, därför ingen TV, video eller liknande utrustning i lägenheterna. Tyvärr kan man se spår från vår tids historia från huset eftersom högspänningsledningarna befinner sig på den ena sidan av gården mot huvudvägen. Det ändrar dock inte att både vuxna och barn kan njuta av husets pool och trädgård. Solnedgången över lantbruksjorden sett från portico vid Le Mimose och Gli Ulivi lägenheterna är även en upplevelse värd.

Lägenheterna och de gemensamma rummen vid Casa Ciotti är möblerade med antika och bekväma möbler och alla är utrustade med kök och badrum. Poolen ligger bakom lägenheterna i skuggan av ett gammalt ekträd och nära en mark med olivträd. Dessutom är det möjligt att använda den gemensamma vedspisen, läsrum, bordtennis och flera andra gemensamma utrymmen. På gårdens område är det dessutom möjligt att ta en avslappnande promenad på de gamla stigarna ner mot floden Tibern där man finner bergsväggar rika på fossiler, antika etruskiska gravplatser och medeltida borgar och vakttorn som idag ligger i ruiner.

På gården producerar man - förutom olivolja - ekologiska grönsaker, frukt och ägg som kan köpas till en hemlagad middag vid den gemensamma grillen och ugnen. Vi gör er uppmärksamma på att det kan förekomma trafiklarm från den närliggande vägen under dagtimmarna.

Dölj texten
 
 
search map