Omdömen från La Villetta Suite

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av La Villetta Suite

Läs personliga omdömen av La Villetta Suite som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av La Villetta Suite. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Nära tågstationen

Vi bodde på La Villetta Suite 2 nätter på vår väg hem från Italien. Vi valde det utifrån dess parkeringsmöjligheter och närhet till tågstationen, så vi enkelt kunde åka till Rom. Det ligger inte några restauranger i direkt närhet av hotellet. Den närmaste ligger ca 10 min från hotellet. Vårt rum var rent och passade fint för 2 nätter, då vi bara skulle sova där. Msyig liten trädgård. God fruksot. Det var gamnska lyhåort på hotellet samt att man hörde flygen som passerade på väg mot flygplatsen Annars var det ett lugnt område.

Ciampino som semester-destination

La Villetta Suite
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Bra med goda parkeringsmöjligheter och närhet till tågstation.
Frukosten
 
Själva boendet på La Villetta Suite
Familjerum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map