Hotell i Ciampino i Lazio

La Villetta Suite

 
La Villetta Suite är inte tillgänglig i dagsläget
La Villetta Suite är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ciampino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo i gröna omgivningar nära staden, flygplatsen och Castelli Romani

Om du inte vill bo mitt i Roms livliga (och ibland stressiga) centrum, eller om du endast behöver övernatta en natt på väg till eller från flygplatsen, så är La Villetta Suite ett riktigt bra alternativ. Du kanske också är så att du har lust att spendera din semester i de små, trevliga landsorterna i vinområdet Castelli Romani. Det är också här påven har sitt sommarresidens, Castel Gandolfo, som endast ligger 8 km från La Villetta Suite. Villan ligger endast 1 km från Ciampino flygplats, och 300 meter från tågstationen, varifrån du kan åka in till Roms centrum på en kvart.

Pool och avslappning i trädgården

La Villetta är en avslappnande plats, med en vänlig värdfamilj, och den ligger i ett lugnt område av Ciampino. Det är det perfekta stället för ett kortare besök, om du endast har vägarna förbi Rom, och ska flyga vidare från Ciampino. Det bästa med La Villetta, är nog den charmiga trädgården, med både terrass och en liten pool.

Njut av frukosten i trädgården eller på rummet

Under sommarsäsongen serveras frukosten på terrassen, så du kan starta din dag med de ljuvliga dofterna från alla blommor i trädgården. Om vädret inte tillåter detta, serveras frukosten på ditt rum eller i matsalen. Om dagen är terrassen och poolområdet öppet för dig, och om du hellre vill sola än bada, finns också liggstolar runt poolen. Parkeringen är gratis (på gatan), och det är gratis internet i hela villan.

Läs mer om La Villetta Suite

Härliga rum med bra komfort

La Villetta är en mindre privat villa, som endast har totalt 6 rum. Rummen är trevliga och elegant inredda, och erbjuder aircondition, satellit-TV, wifi, minibar och ett privat badrum med toalett, dusch och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map