Hotell i Ciampino i Lazio

Hotel Roma Sud

Hotel Roma Sud Hotel Roma Sud Lobby/reception Exempel på Exempel på Barområde Exempel på Trippelrum Exempel på Trippelrum
 
Hotel Roma Sud är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Roma Sud är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ciampino här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med en vistelse på Hotel Roma Sud kommer du bo centralt i Frascatiområdet, och precis vid en motorvägsavfart. Därför är hotellet ett gott val om du kommer söder- eller österifrån och ska med ett tidigt morgonflyg från Rom - eller om du ankommer till Rom sent och behöver en plats att sova på innan turen går vidare.

Hotellet har tre stjärnor, men har faciliteter till att nå upp till 4 stjärnor. Här är rent och fint, och priset är mycket konkurrenskraftigt i förhållande till hotell som ligger ännu närmare flygplatsen. Den hjälpsamma personalen får dig snabbt på gott humör och du kommer att känna dig välkommen direkt.

Skulle hungern anmäla sig har hotellet en restaurang med lokala specialiteter, om inte de närmaste restaurangerna lockar mer. I receptionen möter du hotellets vänliga personal som hjälper dig med alla dina frågor. Receptionen är öppen dygnet runt. Vidare erbjuder hotellet wifi till gästerna utan extra kostnad. Observera dock att hastigheten på hotellets internetförbindelse oftast inte är den samma som den du är van vid här hemma.

Hotel Roma Sud ligger endast 20 kilometer från Roms centrum. Ciampino flygplats ligger endast 10 km bort, och Roms största flygplats, Fiumicino, ligger endast 40 kilometer bort.

Rummen på Hotel Rome Sud

Hotellet har 116 väl fungerade rum. De har alla ett privat badrum med toalett, hårfön och dusch eller badkar. Det är möjligt att göra kaffe eller te på rummet.

Läs mer om Hotel Roma Sud

Dölj texten
 
 
search map