Hotell i Cerveteri i Lazio

Agriturismo Casale Sasso

 
Agriturismo Casale Sasso är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Casale Sasso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cerveteri här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Förutom vinproduktionen och den fina placeringen i förhållande till Rom så har Agriturismo Casale Sasso också pool och fyra välinredda rum där man smidigt bor fyra personer tillsammans. Sätter du samtidigt pris på varmt värdskap så har du hamnat helt rätt.

Lugn, ro, landskapsutsikt och pool

Detta sköna lantställe ligger i helt fridfulla omgivningar vid slutet av en liten väg. Det har många fördelar och endast en liten nackdel - nämligen att ankomstvägen är lite dålig och ojämn. Från stället har man vacker utsikt över de omkringliggande kullarna och havet som man finner endast ca 10 km bort. Vid den inbjudande bönformade poolen finns det naturligtvis solterrasser med solstolar och paviljong ifall man önskar att slappa i skuggan.

Läs mer om Agriturismo Casale Sasso

Egenproduktion av vin och olivolja

Värdarna Ubaldo & Fulvia är även vinbönder - och visar stolt upp sin vinkällare där det även är möjligt att smaka deras vinproduktion av rött och vitt vin samt köpa med några flaskor med hem ifall vinet skulle falla en i smaken. Dessutom odlar de grönsaker, bl.a. kronärtskockor och producerar sin egen olivolja. Frukosten serveras som buffé antingen i frukostmatsalen eller på den övertäckta verandan - här finns det rika möjligheter att smaka deras egenproduktion av frukt och marmelad. Närmaste restaurang ligger ca 2 km från gården.

Utflykt till stranden eller Rom

Söker man ett alternativ till den lockande poolen med vacker landskapsutsikt så rekommenderas det att ta en tur på stranden, t.ex. vid Campo di Mare som ligger ca 10 km bort. Här finner man en blandning av sand och småsten - och det finns både offentlig (gratis) och privata stränder, där man kan hyra parasoller och solstolar. Många vill också välja att ta en dagstur till Rom, som ligger ca 50 km bort. Från stationen i Marina di Cerveteri (9 km bort) avgår det tåg till San Pietro-stationen ca var halvtimme. Turen tar ca 25 minuter och sista hemresan är ofta först efter midnatt, så man kan enkelt njuta av en middag på en av Roms flera trevliga restauranger i centrum. Från San Pietro-stationen är det exempelvis endast ca 700 meter till Petersplatsen. Till sist ligger Braccianosjön endast ca 25 km bort och Castello di Santa Servera endast ca 11 km bort.

Rummen på Agriturismo Casale Sasso

Rum

De fyra rummen ligger alla på första våningen med egen ingång utifrån. De är alla olika sett till inredning som är varm och personlig. Rummen är utrustade med lcd-TV (satellit), takfläkt och badrum med toalett, dusch och hårtork. Alla rum har plats för en extra säng (fast sängplats) och två av rummen har även plats för två extra sängar vilket är en fin lösning för barnfamiljer (fasta sängplatser). Bokar man ett enkelrum får man ett dubbelrum till enkelrumspris. Det finns dock ingen möjlighet att boka barnsäng. Det finns heller inte kylskåp på rummen men i frukostmatsalen står ett stort kylskåp till gästernas fria förfogande.

Dölj texten
 
 
search map