Omdömen från Villa Agilla

 
Villa Agilla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Agilla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cerenova här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Agilla

Läs personliga omdömen av Villa Agilla som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Agilla. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Katrin och Leif med familj från Domsjö i Sverige bodde på Villa Agilla i Cerenova från den 14. till den 21. juni 2008.

Med hyrbil anlände vår familj till Cerenova den 14 juli på kvällen. Vi var något försenade, trodde vi, och lyckades under den följande timmen övertyga oss själva om att vi skulle bli tvungna att tillbringa natten i bilen eftersom kontoret var stängt där vi skulle hämta ut nycklarna. Men så kom då vår räddande ängel när vi nästan gett upp hoppet och det visades sig att tiderna inte stämde. Hon, vår ängel, var i tid och vi var för tidiga helt enkelt. Vet ej hennes namn men hon ska ha ett stort tack för sin vänlighet och hjälpsamhet under hela vår vistelse.

Hur som helst, huset var för oss över förväntan, typiskt italienskt med en vacker trädgård och en flitigt använd pool. Både pool och trädgård sköttes för övrigt av en trevlig man två gånger under vår vecka där. Vår familj består av 7 personer, varav 5 är barn i olika åldrar, allt från 15 till 24 år, så huset passade oss perfekt. Toppen med stora utrymmen och två toaletter men en dusch kanske är i minsta laget när man är sju vuxna eftersom det var svårt att få varmvattnet att räcka till. Vi utnyttjade grillen och lagade flera middagar som åtnjöts ute på den fina terrassen. Trevlig omgivning med vänliga människor som alltid försökte hjälpa till även när språkförbistring uppstod. Ett litet språklexikon hjälpte oss ibland när vi t.ex. skulle handla och vid besök på den lokala restaurangen.

Eftersom vi hade bil så behövde vi inte gå vare sig till den fina stranden eller till tågstationen när vi besökte Rom, men de låg inom gångavstånd. Bra skor rekommenderas. Kul att vi som svenska turister var i minoritet i Cerenova, eller som turister överhuvudtaget. Vi hörde inget annat språk än italienska under denna vecka förutom när vi besökte huvudstaden, något som gjorde det hela lite mer spännande än en ”vanlig” semesterresa. Ett tips är att också besöka medeltidsstaden Anguillara Sabazia vid Braccianosjön, knappt en timmas färd med bil.
Sammantaget är vi mycket nöjda med vår vistelse i Cerenova och till Italien kommer vi nog igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 7 Vuxna
Namn
Benny med sällskap från Järna i Sverige bodde på Villa Agilla i Cerenova från den 24. till den 31. maj 2008.

Hej, Vi är väldigt nöjda med resan och boendet. Boendet uppfyllde definitivt våra förväntningar och det "lilla" extra var helt klart poolen. Området var bra och hade cafe´, affär, pizzeria, bankomat mm. Dock saknade vi en "ordentlig" restaurang för lite finare middagar. Vi fick mycket bra hjälp på plats och allt fungerade perfekt. Det var enkelt och praktiskt att ta sig till tågstationen (ca 1km från huset) till fots och sedan till Rom med tåg (kanske jobbigare med småbarn). Vi promenerade också till stranden från huset vilket var ca 2km enkel väg. Stranden höll på att öppnas när vi var där men var helt okej ändå. Vi klarade oss i en vecka med bara tåg, buss och bra skor och det fungerade hur bra som helst. Tack för en bra sajt. Mvh Benny

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 4 Vuxna, 4 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2008
Antal resande 7 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulf med sällskap från Moholm i Sverige bodde på Villa Agilla i Cerenova från den 15. till den 22. september 2007.

Italien kommer vi att besöka igen.Vi är inga reseproffs utan våra erfarenheter av resor är en handfull på ca 10 år.Våra tidigare resmål har varit bl a Kreta och Turkiet, Italien upplevde vi som ett mycket trevligare land i jämförelse med dem, italienarna verkar vara både trevliga och tillmötesgående.Tyvärr verkar engelska inte vara så lätt att göra sig förstådd på alla gånger.Men aldrig möttes vi av huvudskakningar,man försökte hjäpa på bästa sätt.Jättepositivt! Boendet var helt ok om man inte har för stora krav, det kändes som att det var något slitet med en standard på badrum som man som svensk kanske accepterar i en sommarstuga men knappast i ett permanentboende.Om vi hade haft småbarn med oss skulle det ha känts lite obehagligt att lämna dem utan uppsikt, vi fick stötar av diskmaskinen och ett uttag i närheten av köket var övertejpat och förmodligen i behov av översyn.Gasspis var däremot en trevlig bekantskap. Vi hyrde bil på flygplatsen för hela veckan och det var nästan en förutsättning för att kunna bo där vi bodde med 2 km till stranden. Stranden var fantastisk, dock var inte vattnet så klart som på de andra ställen i medelhavet vi besökt,däremot hölls stranden städad och utan skräp. Vi har aldrig bokat och betalt semesterresa via internet förut,men det har ju fungerat på ett alldeles utmärkt sätt. Italien kommer vi som sagt alldeles säkert besöka igen och med stor sannolikhet använda oss utav In-Italia igen. Tack för god service!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Birgit med familj från Västerhaninge i Sverige bodde på Villa Agilla i Cerenova från den 21. till den 28. juli 2007.

Hej nu har vi kommit hem efter att ha tillbringat en vecka i Cerenova och en vecka i Toscana. I Cerenova var det ganska skräpigt på gatorna, men annars en trevlig stad med närhet till hav och shopping. Mycket bra kommunikationer till bl.a. Rom. Ang. huset så var poolen, tomten, uteplatsen och läget jättebra, men köket var inte alls trevligt. Luckorna till skåpen hände på trekvart och kändes allmänt ofräscht. Kontakterna till eluttagen hängde också och dinglade på vissa ställen. Krångligt med varmvattnet. Vi fick betala gasförbrukningen i förväg (70 euro). Tycker det lät ganska mycket. I Toscana betalade vi 20 euro efter att de hade läst av hur mycket vi hade förbrukat.

Vi gjorde en hel del utflykter, det fanns mycket att titta på, men ganska svårt att göra sig förstådd på engelska.

Sammantaget så hade vi ändå en jättebra vecka i Cerenova, mycket tack vare poolen som utnjyttades flitigt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2005
Antal resande 4 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map