Villa i Cerenova i Lazio

Villa Agilla

 
Villa Agilla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Agilla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cerenova här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Agilla ligger i lugna omgivningar i Cerenova, ca. 2 km från stranden och 500 meter från närmaste inköpsmöjligheter.

Denna trevliga villa består av en privat trädgård med grill, härlig terrass och sist men inte minst en privat pool (ca. 9 x 6 meter). Här bor man med närhet till allt!

Läs mer om Villa Agilla

Villan är dessutom utrustad med tvättmaskin, diskmaskin men dock inte TV. N.B. Det finns inget varmt vatten på första våningen, d.v.s. inte heller i köket. Denna villa rekomenderar vi varmt till familjer som önskar gott om plats samt badfaciliteter precis vid ingången.

Villa med 7 sovplatser (med privat pool):
- Villan är fördelad på tre våningar.
På första våningen finns en härlig terrass som vänder ut mot poolen, rymligt uppehållsrum med soffa och öppen spis samt matbord och ett stort kök med bl.a. 4 värmeplattor. På första våningen finner man dessutom badrum med toalett.
På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng. Båda rummen har utgång till en balkong. Vidare finns det sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett.
På loftet som man kommer upp till via en smal trappa finns ytterliggare ett sovrum med dubbelsäng som dock kan verka något enklare än möblerna i resten av huset.

Dölj texten
 
 
search map