Semesterbostad i Cerenova i Lazio

Casa Sutri

 
Casa Sutri är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Sutri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cerenova här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Sutri ligger på via Sutri som är en lugn väg i Cerenova ca. 2 km från stranden och nära (ca. 200 meter) till inköpsmöjligheter.

Detta är ett välmöblerat hus med tillgång till kvarterets gemensamma pool (öppen från sista veckan i juni till den första veckan i september) som ligger precis bakom huset. Detta hus rekomenderar vi framförallt till familjer som önskar gott om plats samt faciliteter för barnen.

Läs mer om Casa Sutri

Fyrarumshus med 4/5 sovplatser:
- Huset är fördelat på två våningar och är utrustat med en terrass med grill på första våningen samt en terrass på andra våningen. Lägenheten är dessutom utrustad med tvättmaskin, TV och självständig värmeanläggning om man skulle vilja bo här under kallare årstider. Offentlig parkeringsplats finns nära huset. På första våningen finner man sovrum med enkelsäng, ett stort vardagsrum med soffa, öppen spis, matbord, separat kök med 4 gasplattor och ugn samt badrum med toalett och dusch. Från första våningen har man utgång till en utomhus terrass med grill och trädgårds möbler.
På andra våningen finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med enkelsäng och en utdragbar säng samt badrum med toalett och dusch. Från hallen på andra våningen har man utgång till en utomhus terrass.

Dölj texten
 
 
search map