Semesterbostad i Cerenova i Lazio

Appartamento Giacinti

 
Appartamento Giacinti är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Giacinti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cerenova här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Giacinti ligger i kvarteret Campo di Mare som ligger i direkt anslutning till stranden. Lägenheten befinner sig 100 meter från stranden och 500 meter från närmaste inköpsmöjligheter. Under sommaren finner man barer och matställen längs med strandpromenaden. I centrala Cerenova (ca. 2 km) finner man dessutom shoppingcenter och restauranger som har öppet året runt.

Lägenheten ligger på första våningen i en större ägendom med flera lägenheter. Man har dock sin egen terrass med bord och stolar samt grill precis utanför dörren och dessutom har man nära till havet.

Läs mer om Appartamento Giacinti

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrum med enkel bäddsoffa och matbord, kök med 4 gasplattor, ugn och diskmaskin, två sovrum med dubbelsäng, två badrum (ett med toalett och dusch och ett med toalett och badkar samt tvättmaskin). Lägenheten har dessutom TV samt offentlig parkering på gatan.

Dölj texten
 
 
search map