Semesterbostäder & hotell i Castel Gandolfo

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är möjligen så, att Påve Franciskus ännu inte varit här, men man kan gott förstå varför den katolska kyrkans överhuvud i århundranden har haft som tradition att dra sig tillbaka i Castel Gandolfo. Idag njuter också vanliga romare att åka hit på en dagstur, eller en helg, för att njuta av de natursköna omgivningarna och alla de kulinariska erbjudanden.

Castel Gandolfo består mer eller mindre av en mindre huvudgata med små idylliska sidogator. De lokala produkterna, i form av viner, frukter, grönsaker och korvar, är vida erkända och även om det finns blygsamt med faktiska sevärdheter i staden, är landsortsstämningen och utsikten över den djupblå Albanosjön i sig själv en enastående upplevelse, här i närheten av Rom.

Det har nyligen öppnats upp för guidade rundturer i Påvens trädgård, Giardino Barberini, och även i den lax-färgade sommarresidensen, Palazzo Pontificio. Det sker rundvisningar både på italienska och engelska.

Karta över Castel Gandolfo

Klicka på kartan här nedan för att för en överblick över området, samt för att se var våra semesterbostäder är placerade.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Semesterbostäder i Castel Gandolfo

Du kan tyvärr inte boka stadens mest exklusiva semesterbostad, men bortsätt från Palazzo Pontificio, rymmer sökmotorn här på In-Italia ett brett urval av handplockade semesterbostäder i Castel Gandolfo. med goda transportmöjigheter in till den italienska huvdstaden, är Castel Gandolfo idealt för dig, som önskar lite avstånd till storstadens liv och rörelse, men samtidigt vill vara nära alla dess sevärdheter.

Använd sökmotorn överst här på sidan för att hitta och boka din övernattning i Castel Gandolfo. Du behöver endast ange dina semesterdatum för att komma igång. Därefter kan du med hjälp av våra grundliga och rättvisande bostadsbeskrivningar enkelt hitta den bstad som bäst passar dina önskningar.

Läs mer om Castel Gandolfo

Dölj texten
 
 
search map