Villa i Cantalupo in Sabina i Lazio

Villa Tulliano

 
Villa Tulliano är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Tulliano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lazio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna charmiga villa ligger med praktfull utsikt över backarna i det nordliga Lazio. Villan ligger på ett arkeologiskt område där man bl.a. finner rester av en romersk villa från omkring år 130 e. Kr. Villan sägs ha tillhört "Gens Tullia" eller med andra ord Ciceros familj.

Villan är omgivet av en stor frodig park där man dessutom finner en härlig pool på 12 x 6 meter. Man tar sig lätt hit från Rom då den lilla byn Poggio Mirteto (7 km) har en tågstation och hit kan man ta sig med tåg från Rom på endast 45 minuter.

Läs mer om Villa Tulliano

Villa Tulliano med 8 sovplatser:
På första våningen finns det ett uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett, dusch och badkar med jacuzzi. Utanför uppehållsrummet finns en altan ut mot poolen. Villan är dessutom utrustad med diskmaskin, tvättmaskin, ugn, stereoanläggning, strykjärn och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map