Villa i Bracciano i Lazio

Villa Taormina

 
Villa Taormina är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Taormina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bracciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Taormina ligger ca. 30 km. från Rom och 2 km. från Bracciano. Den ligger i avskildhet i en kastanjeskog var man kan njuta i lugn och ro. Villa Taormina består av två separata lägenheter som tillsammans utgör en villa.

Man har två separata ingångar i varsin del av huset och även separata parkeringsplatser. Det finns en gemensam pool i den stora trädgården på baksidan av huset samt en balkong på andra våningen som går runt hela huset som man även delar.

Läs mer om Villa Taormina

Villa med 16 sovepladser:
-Villan är uppdelad i två identiska lägenheter på två plan. Det enda som skiljer lägenheterna är inredningen, den ena har en mycket modern design med minimalistisk inredning, medan den andra är mer rustik och mer italiensk i dess inredning med detaljer i trä. Båda är mycket fina och huset byggades nyligen så här finner man all tänkbar komfort man kan önska sig för en avslappnande semester.

I varje lägenhet finner man på första våningen ett stort uppehållsrum med direkt utgång till en övertäckt terrass och utsikt mot trädgården och poolen, kök med all modern utrustning (spis med 4 gasplattor, ugn och kylskåp), i den lägenhet som är mer rustikt inredd finns det även ett badrum med toalett och dusch. I den andra som är minimalistiskt inredd finns det i köket en diskmaskin.

Från första våningen i varje lägenhet går en trappa upp till andra våningen och vindsvåningen. På andra våningen finns två sovrum med dubbelsäng samt ett badrum, var den ena lägenheten har ett badrum med dusch och den andra har ett badkar. De fyra rummen som ligger på andra våningen har utgång till den stora genemsamma terrassen som går runt huset. I den inredda vindsvåningen finns två sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Sammanlagt i denna villa har man alltså 8 sovrum och 5 badrum allt som allt.

Dölj texten
 
 
search map