Semesterbostad i Bracciano i Lazio

Casa Torre

 
Casa Torre är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Torre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bracciano här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna fina lilla lägenhet ligger i den gamla delen av staden och var man kan gå runt och njuta av den pittoreska stadsbilden. Casa Torre ligger i ett gammal torn som troligtvis uppfördes redan innan Braccianos berömda slott byggdes. Man tror att detta var var byggnadsarbetarna bodde medans de arbetade på slottet.

När man kommer in i byggnaden från gatan så finner man till höger trappan som går upp till lägenheten medans rakt fram finns ett rum var man ibland kan finna små utställningar, b.la. en man som gör käppar i olika vackra former från pinnar han finner i skogen. Här finns även en källare, som man kan se ner i och var man funnit lämningar från etruskerna. Under de senaste 400 åren har man dock använt detta som vinkällare.

Läs mer om Casa Torre

Trerumslägenhet Casa Torre med 4/6 sovplatser:
Lägenheten består av ett kök (4 gasplattor, ugn) med bord, stolar,uppehållsrum med bäddsoffa för en person, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och toalett. Man har en fin utsikt över Bracciano stad och sjö.

Man har valt att behålla vissa detaljer kvar i lägenheten såsom att man ser delar av den originella muren på väggarna, samt en liten kurios kvarlämning från då man byggade huset, under vardasgrums fönstret finner man ett handfat var man förr tvättade kläder och andra ting och då man förr inte hade ett rörsystem som man har idag så åkte allt vatten ut och ner på gatan under. Detta är som sagt var numer bara en trevlig liten kvarlämning och går inte längre att använda.

Dölj texten
 
 
search map