Omdömen från Agriturismo Le Vigne

Agriturismo Le Vigne med Bolsenasjön i bakgrunden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Le Vigne

Läs personliga omdömen av Agriturismo Le Vigne som ligger i Lazio. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Le Vigne. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Härligt läge och trevligt värdpar

Vi hade en fantastisk familjesemester på Le Vigne. Värdinnan var jätte trevlig, hjälpsam och serviceminded.

Bolsena som semester-destination

Agriturismo Le Vigne
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Le Vigne
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Le Vigne

Mysigt och lugnt ställe med en fantastisk utsikt. Frukosten innehöll flera olika kakor, men det fanns även gott italienskt bröd.

Bolsena som semester-destination

Agriturismo Le Vigne
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Le Vigne
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Vår vistelse var fantastiskt lugn och skön.
Stället ligger precis vid en liten landsby som man når på gångavstånd. Agriturismon är välskött och rummet vi bodde på var stort, två stora rum med en dubbelsäng och bäddsoffa. Det fanns ett litet bord med och ett litet kylskåp nog till att förvara lite dricka, ost och skinka. Vi hade en egen uteplats med bord och stolar samt ett torkställ. Poolen var inte speciellt stor, men stort nog för barnen att leka, och fint poolområde med stolstolar.
Frukosten var god med typiska italienska frukostkakor, men också omelett, pålägg som ost och skinka samt frukt. Värden var trevlig och serviceminded - bl.a. körde hon och köpte bussbiljett till mig!
Ett enda minus var internetförbindelsen som var dålig. Wi-fi fungerade inte helt i vårt rum, något bättre vid poolen. Också 3G/4G var varierande (egentligen i hela Bolsena).
Det är också gångavstånd till en ganska stor COOP supermarket.

Bolsena som semester-destination

Bolsena är en liten stad men finns tillräckligt med liv och rörelse på gatorna. Det finns många restauranger att besöka.
Hela staden är mysig att traska runt i. Området runt slottet är speciellt trevligt, men de flesta restauranger ligger nedanför i den nyare delen. man bör ha bil då det är dåliga bussförbindelser. Det går buss till och från Viterbo flera gånger om dagen, men busshållplatsen ligger utanför centrum. Bussen går mer sällan till och från Orvieto (det finns regionaltåg till och från Rom).
Man kan hyra båt på Bolsenasjön.

Agriturismo Le Vigne
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Agriturismo Le Vigne
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Nätet fungerade inte i vår lägenhet (längst bort från routern), medan det var ok vid poolen (dock ostabilt).
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Ett litet paradis

Vi var en grupp vuxna som ville njuta av lugnet på en mindre ort efter några intensiva dagar i Rom. Vi kunde inte ha gjort ett bättre val! Vi fick ett varmt välkomnande av Stefania och hennes familj, som driver Le Vigne. De är enormt vänliga och generösa och det är lätt att trivas där. Härlig trädgård med vidunderlig utsikt över staden och sjön, fint poolområde, bra rum. Nära ner till centrum. Underbar frukost. Kan verkligen rekommenderas!

Eva Lindholm, Limhamn

Bolsena som semester-destination

En bra restaurang är Osteria del Contadino i gamla stan i Bolsena. Ett annat trevligt ställe intill är en bokhandel som också visar sig vara en restaurang med en trevlig trädgård om man fortsätter längre in i affären.
När det gäller transporter så måste man inte ha bil för att ta sig till Bolsena. Vi åkte tåg från Rom till Orvieto - tågen i Italien är billiga och bra - och det går buss vidare till Bolsena. Det är dock svårt att kolla busstiderna på avstånd. Man kan också ta taxi. Vi hade lite otur när vi kom, eftersom det visade sig att det inte gick några bussar just på söndagar. Det löste sig dock tack vare en vänlig dam i kiosken på järnvägsstationen i Orvieto. Av henne fick vi ett tel nr till en person som körde oss i sin lilla buss till Bolsena.
Några utflykter hann vi aldrig med på våra tre dagar. Vi trivdes så bra i Bolsena att vi inte kom oss för att ge oss iväg därifrån! Det är en fin liten stad att ströva omkring i.

Agriturismo Le Vigne
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Vigne
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Provade aldrig! Var avkopplad.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2016
Antal resande 10 Vuxna
Namn

Fint familjeställe

Vi reste med två barn 4 1/2 och 2 1/2 år och hade ett Superior Dubbelrum. Vi bodde på Le Vigne i 6 dygn. Rent och fint rum med gott om plats för väskorna, men lite mörk och rustik stil (något som är typiskt för regionen). Barnen sov på en bäddsoffa som luktade lite gammalt. Utanför rummet fanns det ett litet bord och stolar som gav möjlighet till att sitta ute efter att barnen hade somnat. Vi saknade kylskåp på rummet och wifi som endast var tillgängligt i restaurangen. Med barn på resan är det också praktiskt att kunna tvätta kläder, något som vi fick göra på ett tvätteri i centrum. Frukosten var bra. Otroligt stort utval av kakor och andra sötsaker, men också yoghurt, korn, tomater från gården, frukt och goda skinkor och ostar. Möjlighet till att på kvällen äta middag på restaurangen med egetproducerat vin, vilket man beställer på morgonen. Rimliga priser på maten.

Vacker utsikt och fint läge med promenadavstånd till centrum. Lite ljud från staden (musik) och hundar som skäller kan emellanåt vara störande. Poolområdet med barnbassänger var fantastiskt för barnen. Vi hade i stort sätt allt helt för oss själva trots att det bodde andra familjer på hotellet. Ägarna arbetar väldigt hårt (dygnet runt), var väldigt trevliga och gjorde sitt yttersta för gästerna. Le Vigne är ett fint familjeställe.

Rekommendationer till andra gäster

Vi åkte till Siena som är en fin dagsutflykt med Bolsena som utgångspunkt. Civita di Bagnoregio är också en otroligt fin utflykt.

Agriturismo Le Vigne
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Vigne
Dubbelrum Superior
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Supersemester - superläge

Vistelsen hos Stefani - Le Vigne - var riktigt trevligt. Maten, som ska beställas hemifrån, visade sig vara inklusive ett jättegott lokalt vin. Maten var riktigt god, genuin, italiensk mat med små finesser varje dag Alla fyra rätter. För en nordbo var det en trevlig upplevelse.
Frukosten var varierad, med ägg, korv, ost och ett hav av kakor.
Stället ligger högt och vi hade fått rum (faktiskt två rum) med utsikt över Bolsenasjön. Så på morgonen behövde man bara dra bort gardinerna för att se hela sjön breda ut sig. Vackert!
Trädgården runt huset var mycket, mycket flott med massor av stora blommor och träd som gav skugga.
Poolen var en njutning att se, även om vi aldrig använde den.
Allt var super och rent och fint. Vi saknade wifi på rummet. Det fanns endast i restaurangområdet. Vi hade värdesatt en soffa, men det är en obetydlig detalj.
Man kan gå ner till staden och borgen, eller sjön, på under 1o minuter. Vid sjön luftar det lite och de gör riktigt bra kaffe.
Vi kommer säkert tillbaka till Bolsena och Le Vigne, även om det kanske bara är för några dagar.
Vi kan varmt rekommendera stället.

Rekommendationer till andra gäster

Det är värt att spendera lite mer pengar för ett rum med utsikt.
Man äter sent både på kväll och morgon, så det ska man kunna leva med.

Agriturismo Le Vigne
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Le Vigne
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Dorte og familie fra Holbaek boede på Agriturismo Le Vigne i Bolsena

Vi hade en mycket trevlig vistelse hos mycket söt och gästfria värdar, och vi kan bara rekommendera platsen. När vi åkte hem fick en stor låda av tomater - stora och små - att ta hem. De var bra för både barn och vuxna. Det var super trevlig, platsen var så nära till stan, så att du kan bara glida ner, men att det omvända också kände på distans och ro.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map