Agriturismo i Bolsena i Lazio

Agriturismo Le Vigne

Agriturismo Le Vigne med Bolsenasjön i bakgrunden
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Vigne har många kvaliteter där de största dragplåster är pool, barnpool och restaurang på gården. Det betyder att semestern blir skön och alla blir nöjda och glada.

Sjöutsikt och gångavstånd till trevlig stad

Denna agriturismo öppnade 2006 och erbjuder något som många andra lantställe saknar: sjöutsikten och gångavstånd till en trevlig stad. Det betyder att du här kan ankomma i bil, parkera gratis och promenera till staden när du har lust. Det står även mountainbikes till gästernas förfogande. Samtidigt har man tillgång till en stor trädgård med paviljonger och pool med tillhörande solstolar, parasoller, dusch och utsikt över Bolsenasjön.

Läs mer om Agriturismo Le Vigne

Barn är mer än välkomna

Barn är speciellt välkomna här. Det finns ingen farlig väg att springa ut på. Dessutom är det tänkt på barnen både invändigt med lekrum, och utvändigt med barnpoolen (som ligger i den ena änden av den stora poolen). På gården producerar de vin, olivolja och odlar grönsaker. Dessa råvaror kan man bland annat smaka på gårdens egna restaurang som endast är öppen för gästerna. Frukosten serveras som buffe.

Alla rum har aircondition

De 11 rummen är olika i form och färg men är alla utrustade med aircondition och enstaka av dem ligger med lite sjöutsikt. Enstaka rum har även satellit-TV (i den självständiga byggnaden) och förvaringsbox. Rummen ligger antingen i huvudbyggnaden eller i en självständig byggnad.

Dubbelrum Standard
- Två sköna rum med TV, aircondition och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. I dessa rum finns det inte möjlighet för extra sängar. Det ena rummet har en terrass.
Dubbelrum Superior
- Nio rymliga rum (lite större än standardrummen) med TV, aircondition och badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårtork. I dessa rum finns det plats för en extra säng i samtliga rum och två extra sängar i fem av rummen. De flesta rum har privat terrass och de utan har istället tillgång till en gemensam terrass.

L√§genheterna på Agriturismo Le Vigne

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map