Agriturismo i Ardea i Lazio

Agriturismo Corte in Fiore

Frukostrum Reception
 
Agriturismo Corte in Fiore är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Corte in Fiore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ardea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Nu kan du kombinera storstaden med både strand och lantlig idyll. Agriturismo Corte in Fiore är ett fridfullt lantställe med restaurang och pool, endast ca. 4 km från havet och 45 minuters tågresa från centrala Rom!

Var är vi? Var är Rom? Var är stranden?

Man bor på landsbygden söder om Rom omgiven av palmer och stora vidder i slutet av en återvändsgränd av en tall - allé och ändå ligger inte Roms centrum mer än runt hörnet. Från Agriturismo Corte in Fiore kan man köra till campo di Carne (ca 6 km bort), därifrån går det direkt tåg till Rom (ca 45 min till Termini tågstation - sista avgång från termini tillbaka till Camp di Carne går ca 21:00-22:00, så man kan lugnt hinna med att gå ut och äta sin ravioli på en förorts restaurang i Rom innan hemresan). Vill man ta en tur till stranden, så är avståndet endast ca 4 km. Nere vid havet finner man både offentliga och privata stränder, där det är möjligt att hyra parasoll och liggstolar, t.ex. lidoen Bagni Stella, där de har ett rabattavtal med stället. Den trevliga staden Anzio ligger ca 17 km bort. I Anzio är stranden finare och så kan man under sommarhalvåret segla härifrån till ön Ponza. Närmsta storcenter med bl.a. Hypermarket Ipercoop ligger i utkanten av Aprilla, ca 10 km bort.

Läs mer om Agriturismo Corte in Fiore

Utmärkt lantställe (även för barnen)

Agriturismo Corte in Fiore är mycket aktiva producenter de har både boskap (kor, höns, grisar rasen Cina Senese, grodor och hästar), som kan besökas, om barnen skulle tycka det var kul. Barnen kommer också kunna roa sig på lekplatsen, gungor, boulebana, tennisbana, fotbollsplan och vid den konstgjorda sjön. På gården producerar de även honung, marmelad samt frukt och grönt, däribland kiwi. Slutligen har de även en fin vinkällare, där man kan beställa vinsmakning av olika lokala viner. Deras egna produkter kan naturligtvis köpas på gården och används dessutom mycket i köket på restaurangen. Utöver restaurangen finns där naturligtvis en reception, gratis parkering och wifi. Det finns ingen hiss.

Restaurang i rustik miljö

Köket är framförallt baserat på kötträtter, men även fisk dyker upp på menyn ibland. Dessutom lagas det ofta pizza i stenugnen utomhus. Restaurangen är öppen för både övernattade gäster och utifrånkommande gäster. Som gäst kan man välja antingen att beställa halvpension med tre rätter eller äta a la carte. På sommaren är restaurangen öppen dagligen både till lunch och middag. Det är också här det serveras frukost på morgonen (som buffé) - och på sommaren är det möjligt att äta sin frukost utomhus. Anmärkning: Gården håller ofta i bröllop och andra privata arrangemang - detta är dock som regel begränsat till lördags kvällar och söndag middag i månaderna maj, juni och september. När det är privata arrangemang, får man förvänta sig lite extra liv, men eventuella festligheter brukar senast hålla på till midnatt.

Rummen på Agriturismo Corte in Fiore

Rum Comfort

Rummen är eleganta - och inredda i varma färger med trätak i de flesta. De har alla aircondition. wifi (lite svag signal på rummen - bäst i receptionen), lcd sat-tv, minibar, förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch. De 8 Comfort-rummen vetter mot baksidan inga extra sängar är möjliga här.

Rum Superior

Rummen är eleganta - och inredda i varma färger med trätak i de flesta. De har alla aircondition. wifi (lite svag signal på rummen - bäst i receptionen), lcd sat-tv, minibar, förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch. De 12 Superior rummen ligger på förstavåning eller på andravåning. Vissa rum har balkong/terrass. Det är möjligt med upp till två extra sängar i flera av rummen, dock inte i rummen som har balkong/terrass.

Rum Executive med terrass

Rummen är eleganta och rymliga - och inredda i varma färger med trätak i de flesta. De har alla aircondition, wifi (lite svag signal på rummen - bäst i receptionen), lcd sat-tv, minibar, förvaringsbox, och badrum med toalett, hårtork och dusch. De 5 Executive-rummen med stor terrass ligger på förstavåning, av vila många har plats till familjer på upp till fyra personer.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Corte in Fiore

Läs personliga omdömen av Agriturismo Corte in Fiore som ligger i Lazio. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Corte in Fiore. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Agriturismo Corte in Fiore

Lite dallas stil över stället

Superior rum ej så stort som vanligen förekommer hos andra hotell

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Corte in Fiore

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Corte in Fiore

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Corte in Fiore

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Corte in Fiore

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Corte in Fiore

Läs mer
 
search map