Omdömen från Villa Verdi

 
Villa Verdi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Verdi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Verdi

Läs personliga omdömen av Villa Verdi som ligger i Lazio. Omdömena av villan är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Verdi. Förutom omdömen av själva villan kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Villa Verdi

Villa Verdi
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Villa Verdi
Villa med 10 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ingela och resesällskap från Forserum i Sverige bodde på Villa Verdi i Anzio från den 16. till den 23. juni 2012.

Vi hade en fantastisk vecka i Anzio..
Vi flög från Sverige till Rom , där hyrde vi bil och sedan tog oss till huset Villa Verdi.
Det var mycket lätt att hitta dit och fick ett mycket vänligt och välkomnande bemötande av grannen Marinella.
Huset var helt underbart, fungerade hur bra som helst.

Vi var 9 vuxna och ett barn som var där och det fungerade bra.
Vi hade ett helt underbart väder och det var mycket sol och bad under veckan.
Det var som sagt gångavstånd till byn där det fanns möjlighet att köpa färskt bröd och en välsorterad matbutik, till havet var det ett måste med bil tyckte vi.
Vi gjorde en dags utflykft till staden Sperlonga band annat, som vi verkligen kan rekommenderas.Det är de bilder tagna.
Vi är helnöjda med denna semestertripp

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 9 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2012
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lars med familj från Limhamn i Sverige bodde på Villa Verdi i Anzio från den 2. till den 9. juli 2011.

Allt fungerad bara fint. Huset var bra och fungerade utmärkt för en familj om 7 personer. Närheten till Rom och till stranden uppskattades. Vi hade fint väder hela veckan och regn endast under transport in till rom på tisdagen. Allt var utmärkt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Thomas med familj från Jönköping i Sverige bodde på Villa Verdi i Anzio från den 4. till den 18. juni 2011.

Vi är hemkomna efter en helt fantatisk semester. Vi åkte bil från Jönköping den 1 juni och kom fram till Villa Verdi den 4 juni kl 18 00. Vi åkte genom Tyskland, Österrike Schweiz, Lichtenstein och gjorde ett länge stopp i Como (fantastisk vacker stad). Villa Verdi svarade mer än väl mot våra förväntningar. Marinella tog i mot oss och visade runt oss i huset, trädgården och tvättstugan. Tvättmaskinen var trasig men Marinellas man skulle hämta en på måndagen, så blev det nyinstallerad tvättmaskin vid lunchtid på måndagen. All utrustning i huset var mycket bra men framförallt så var köket och köksutrustningen helt perfekt för oss. Det skulle komma att användas mycket under vår vistelse.

När vi hade installerat oss tog vi kort promenad inom området. Gatan in till huset var väldigt smal med höga murar så jag hade till en början lite pyssel med att backa in våran bil ( en sjusitsig VW Sharan) till huset. Området runt är ju som de flesta italienska städer små affärer restauranger glasskioker barer mm. Söndagen gick åt till att besöka stranden och utforska Lavinio, Anzio och Nettuno. Måndagen gick åt till att åka två gånger till Campinios Flygplats för att hämta våra barn med respektive. Det tar ju lite tid att åka på de italienska vägarna mycket stopp och trafikljus. Vi firade ett antal högtidsdagar under vår vistelse bland annat min 60 årsdag. Vid dessa tillfällen lagade vår dotters sambo som är kock helt fantastiska måltider på lokalt inköpta råvaror fisk skaldjur kalvkött m m. Vi använda grillen vid ett flertal tillfällen. Samtliga måltider vid huset åt vi vid uteplatsen.

Utöver att vi badade vid Lavinios stränder så tog vi promenader längs stranden mot Anzio. Vi gjorde även utflykter till Pompeji och Terracinna. Vi tog även tåget till Rom en dag för att se alla sevärdheter bland annat Vatikanstaten och Coluseum. För endast 7 euro så köper man en biljett som gäller i 24 timmar på lokaltågen inom Lazio ,Metro och Metrobussar i Rom. Vi hade helt fantatiska 14 dagar i Villa Verdi det var med stor saknad som vi lämnade huset den 18 juni. Barnen åkt flyg hem till Sverige och vi åkte hem via Como, Sankt Gottardstunneln och Moseldalen.

Vi kan bara tacka in-italia för utmärkt hemsida lätt att beställa bra info inför resan och framförallt att ni har tillgång till Villa Verdi.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 8 Vuxna
Namn
Karin med familj från Härnösand i Sverige bodde på Villa Verdi i Anzio från den 18. till den 25. september 2010.

Nu är vi hemma igen efter en fantastisk vecka i Villa Verdi! Resan gick mycket bra! Det var lite stressigt att hålla ihop tre bilar på färden från flygplatsen till Villa Verde, men med is i magen och mobiltelefon gick det bra! Huset motsvarade våra förväntningar och även trädgården som var ett paradis för barn! Vi vill gärna rekommendera huset till andra besökare! Området var trevligt men vi var inte så mycket i Anzio, ett kort besök bara. Vi promenerade och joggade i Lavinio och gjorde utflykter till stranden, Ostia och till Rom med tåg. Boendet var mycket bra, vi uppskattade särskilt att det var mycket barnvänligt! Enda nackdelen var att under senare delen av vistelsen fick vi elektriska stötar av både diskmaskin och tvättmaskin samt kylskåpet. Hoppas det är åtgärdat, jag har skickat ett särskilt mail om det. Jag kommer inte på några tips just nu.

In Italia har varit mycket bra att ha att göra med. Bra info om boendet, trakten och påminnelser om betalning och annat inför avresan. Jag kan tänka mig att resa i er regi fler gånger och rekommenderar er gärna! Vi har blivit mycket väl bemötta av den lokala befolkningen. Sammanfattningsvis kan jag säga att min familj på 11 personer i ålder från 70 till 3 år trivdes mycket bra och huset och trädgården var till belåtenhet!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 6 Vuxna, 5 Barn
Namn
Lars med familj från Stockholm i Sverige bodde på Villa Verdi i Anzio från den 10. till den 17. juli 2010.

Huset var till stor belåtenhet, liksom er insats. Inga problem.

En positiv reflexion från Anzio-området var att prisläget var lågt. Mat, dryck och enklare shopping var väsentligt billigare än i andra delar av Italien. Ävenså var det få utländska turister där, relativt sett. Vår slutsats var väl att prisläget är en följd av detta.

Fina stränder och relativt bra bad. Däremot upplevde vi att området är väldigt tajt befolkat och närheten till Rom påtaglig på något sätt. Viss trängsel, både i trafiken och på stränder, etc.
Det är inte heller det mest natursköna området i Italien…. Vi fick detta i Toscana under vår vecka 2 under resan. Ungefär så.

Men vi är nöjda kunder, har hyrt via er i Amalfi (Conca) tidigare, och vi återkommer sannolikt vid ngt annat tillfälle. Tack, tack.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Viveka med familj från Umeå i Sverige bodde på Villa Verdi i Anzio från den 20. till den 27. juni 2009.

Vi hade en jättetrevlig vecka i Anzio. Det var en fröjd att gå och handla i den lilla, men fantastiskt välsorterade affären som låg på lagomt promenadavstånd. F ö fanns det fler, lika välsorterade frukt- och mataffärer. Många trevliga café/gelaterior där vi pausade för glass på hemvägen från stranden. Glad och vänlig lokalbefolkning som gjorde att vi vågade prova lite reseparlöritalienska med gott resultat. Huset"Villa Verdi" var mycket trivsamt med mycket välutrustat kök. Trädgården var jättefin och vi hann t o m smaka på mogna aprikoser! De privata stränderna var välskötta men relativt dyra. De allmänna var helt ok och vissa hade t o m stranddusch. Promenaden till stranden var ganska lång men det är ju nyttigt med lite motion. Promenaden till tågstationen är inte 1 km som det står i informationen. För oss, vuxna och ungdomar, tog det 30 min att promenera i mycket raskt tempo. Att åka tåg var inga problem när man hade lärt sig var man skulle köpa biljetter. Vägen in till "centrum" var både smal och mörk kvällstid och trafiken höll HÖGT tempo så det blev inga nattliga vandringar för vår del. Sammantaget är vi mycket nöjda och kommer att hyra hus i Italien fler gånger.

In-Italias kommentar

Der er ca. 2 km til togstationen - vi beklager fejlen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 4 Vuxna, 7 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Villa La Bouganville

San Felice Circeo, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Villa degli Angeli

Conca dei Marini, Kampanien

Rekommendationer till dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

search map