Villa i Anzio i Lazio

Villa Verdi

 
Villa Verdi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Verdi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna sköna sydländska villa ligger på behagligt avstånd till stranden (2200 m) och inte minst till dagsutflykter till Rom (ca. 50 km. eller knappt en timme med tåg). Du kan alltså hålla semester med hela familjen och göra alla glada.

Härlig villa med egen trädgård

Villa Verdi är en härlig ljusgul villa med en frodig trädgård med palmer, blommor och gräsmattor där barnen kan leka. Med fyra sovrum är villan lämplig till åtta personer - och då det ena barnrummet har två våningsängar till fyra personer, kan det även passa att bo upp till tio personer här. MAn kan också välja att bo färre här till ett reducerat pris - och på så vis få en semster med mycket svängrum.

Läs mer om Villa Verdi

Fridfullt läge nära havet... och nära Rom

Villans styrka, utöver det korta avståndet till vattnet (både privat och offentlig strand) och avståndet till kulturstaden Rom (tågstationen ligger ca. 2 km bort), är den välhållna interiören, den jättestora solterrassen på 40 m² och den sköna gröna trädgården. Villan ligger dessutom på en lugn väg som gränsar upp till en åker, så ljud består mest av fågelkvitter. Inom några minuters promenad finner man slaktare, supermarket, bageri, barer, pizzerior och frukthandlare. Man kan även köra en kort tur i bil så finner man golfbana, ridskola, tennisbana och swimmingpool.

Skandinavisk villa

Villan ägs av danskar, vilket betyder att inredningen och faciliteterna är speciellt "anpassade" till nordiska gäster. Det kan man se på den barnvänliga trädgården på 1000 m² med trampolin och lekplats och en Weber gasgrill.

Villans inredning

Den 250 m² stora villan är inredd med en hall på första våningen var det också finns kök (fullt utrustat med nya grytor och kastruller), rum med dubbelsäng och kamin, badrum med dusch, två uppehållsrum en suite med kamin och öppen spis. På andra våningen finns badrum med badkar och tre sovrum (ett rum med dubbelsäng, ett barnrum med två våningssängar till fyra personer och ett rum med dubbel bäddsoffa) som alla har utgång till terrassen. Här finns även trådlöst internet, tvättmaskin, diskmaskin och cyklar till uthyrning.

OBS, villan är rökfri och husdjur är inte tillåtna.

Dölj texten
 
 
search map