Semesterbostad i Anzio i Lazio

Villa Romana

 
Villa Romana är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Romana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Huset ligger i ett typiskt italienskt villakvarter omgivet av en fin och mycket stor trädgård och med bara 250 meter till havet finns det stor möjlighet för en skön promenad på sandstranden.

Nära inköpsmöjligheter

Inköpsmöjligheter och restauranger hittar du inom gångavstånd inom en radie på en kilometer. Tågstationen ligger cirka 2 km från huset.

Läs mer om Villa Romana

Trädgård med terrasser

Varje lägenhet är cirka 100 m² och har en egen självständig ingång och egen terrass (som dock inte är helt "gömd").

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser:
- Varje lägenhet består av uppehållsrum med satellit-TV, tre sovrum, varav det ena består av dubbelsäng medan de andra två består av enkelsängar, två badrum, ett med toalett och dusch och ett annat med toalett och badkar, välutrustat kök med bland annat tvättmaskin. Varje lägenhet även egen terrass var man förslagsvis kan inta sina måltider på.

Själva villan är kanske inte den vackraste och möblemanget är förhållandevis enkelt på ett "billigt" modernt sätt. Men å andra sidan befinner man sig mycket nära sandstranden och har goda möjligheter för utomhusaktviteter. Det är möjligt att parkera innanför villans mur.

Dölj texten
 
 
search map