Villa i Anzio i Lazio

Villa Rebecca

 
Villa Rebecca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Rebecca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Rebecca är en stor villa med plats för upp till 10 personer. Den består av 2 lägenheter som hyrs ut tillsammans som en perfekt lösning för den stora familjen. Villan ligger endast 300 meter från sandstranden i Anzio, förstaden Lavinio och mycket nära barer, butiker och restauranger.

Till villan hör en fin pool med en stor trädgård med citronträd, bouganvilla, jasmin och annan medelhavsvegetation, samt en skuggig pergola.

Läs mer om Villa Rebecca

Villa med 10 sovplatser (första / andra våningen):
- Första våningen är ca. 100 m² och består av ett uppehållsrum med eldstad och utgång till en skuggig terrass. Det finns tre sovrum, ett med dubbelsäng och privat badrum, det andra med dubbelsäng och det tredje med enkelsäng. Härutöver finns det naturligtvis ett kök med utgång till trädgården och till pergolan med grill.

- Andra våningen är på ca. 80 m². Man har två olika möjligheter att komma upp till denna våning via två utomhus trappor. Denna våning rymmer uppehållsrum med eldstad, välutrustat kök med balkong, sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng och ett annat sovrum med dubbelsäng - bägge med utgång till balkongen. Det finns dessutom två badrum, ett med toalett och dusch samt ett annat med toalett och badkar.

Dölj texten
 
 
search map