Villa i Anzio i Lazio

Villa Bianca

 
Villa Bianca är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Bianca är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Bianca är en fin villa som liger på två plan med plats för 10 personer. Villan är omgiven av en stor trädgård vilket ger goda möjligheter till utomhusaktiviteter.

Villan ligger i ett typiskt italienskt parcelhuskvarter knappt 5 minuters gång från havet och sandstranden. I övrigt befinner man sig bara 10 minuters gång från Lavinias lilla centrum med butiker, restauranger, barer och pubar. Det är ca. 5 km till tågstationen med förbindelser till Rom.

Läs mer om Villa Bianca

Man har ca. 200 m² till förfogande inomhus och ca. 1000 kvadratmeter utomhus. Det är möjligt att parkera innanför villans område som är omgiven av en mur med plats för minst 2 bilar.

Villa Bianca 10 sovplatser:
- På första våningen har man ett stort uppehållsrum med utgång till en övertäckt terrass med utsikt över trädgården och det finns möjlighet att äta utomhus. Här finns även kök med diskmaskin, tvättmaskin, spis, kylskåp mm, två sovrum med två respektive tre sovplatser samt badrum.
- På andra våningen finner man två sovrum med två enkelsängar, en slags "mini lägenhet" med tre sovplatser och kokvrå samt två badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map