Semesterbostad i Anzio i Lazio

Residence T-Village

 
Residence T-Village är inte tillgänglig i dagsläget
Residence T-Village är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bland T-Villages många faciliteter kan nämnas restaurang, gemensam solterrass med panoramisk utsikt och lekplats. Alla lägenheter har gratis parkering, aircondition och balkong eller terrass och de flesta har havsutsikt. Här finns alla förutsättningar för en skön semester.

Här lever man utomhus

Och det sker antingen på stranden Tor Caldara under den gyllene Medelhavssolen eller på balkongen/terrassen som finns i alla lägenheter. Det är just utomhus (terrasser, balkonger, havsutsikt, strand och läge) som T-Village har sin styrka då inomhus ska man inte förvänta sig mycket av inredning och standard som är under medel. Förutom stranden finns det inte andra uteområden knutit till stället.

Läs mer om Residence T-Village

Svimma över havsutsikten

Bland T-Villages faciliteter kan nämnas restaurang, bar, hiss, gemensam solterass med panoramisk utsikt, internet point (mot betalning), bibliotek, cykeluthyrning och lekplats för de minsta och naturligtvis strandservice med parasoll och solstolar (som under hela året är inkluderad, förutom en period i augusti). Under högsäsong är det livligt på stranden med musik och lek (omkring datumen 4/7-5/9). Alla lägenheter har aircondition, satellit-tv och balkong eller terrass av vilka de flesta har havsutsikt och dessutom har alla lägenheter gratis parkering.

Enrumslägenhet med 2+1 sovplatser - med balkong utan havsutsikt:
- Lägenhet på 28 m² med uppehållsrum med dubbelbäddsoffa, två enkelbäddsoffor och kokvrå (med kylskåp och två kokplattor) samt badrum med toalett och dusch. Balkong på ca. 5 m².
Tvårumslägenhet med 2+2 sovplatser - med balkong utan havsutsikt:
- Lägenhet på 37 m² med uppehållsrum med kokvrå (med kylskåp och två kokplattor), dubbelbäddsoffa/våningssäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Balkong på ca. 5 m² med utsikt till en intern gård.

Tvårumslägenhet 2+2 sovplatser - med terrass och panoramisk havsutsikt:
- Lägenhet på 51 m² med kök (med kylskåp och två kokplattor), uppehållsrum med dubbelbäddsoffa/våningssäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Terrass på ca. 10 m² med panoramisk havsutsikt.
Suite med 2+2 sovplatser - med terrass och panoramisk havsutsikt:
- Lägenhet på 42 m² med uppehållsrum med kök (med kylskåp och två kokplattor), uppehållsrum en-suite med dubbelbäddsoffa/våningssäng, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Suiten har dessutom DVD spelare, flatscreen-TV och microvågsugn. Stor terrass på ca. 20-35 m² med panoramisk havsutsikt.
Trerumslägenhet 5+2 sovplatser - med terrass och panoramisk havsutsikt:
- Lägenhet på 66 m² med kök (med kylskåp och två kokplattor), uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng, två sovrum med våningssäng/enkelsäng och badrum med toalett och dusch. Terrass på ca. 10 m² med panoramisk havsutsikt.

Dölj texten
 
 
search map