Omdömen från Residence Elianto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Elianto

Läs personliga omdömen av Residence Elianto som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Elianto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Elianto

Anzio som semester-destination

Om ni väljer Residence Elianto och inte har hyrbil är det bra att känna en taxichaufför. Mauro Leone kan kontaktas på +3384751799 och e-mail maurone1@libero.it. Han talar bra engelska och vet mycket om området. Det lilla supermarket på Via Ardeatina har nästan allting man behöver med fin charkdisk och delikatesser, men ingen fisk. Notera att frukt och grönt köper man utanför. Där tar man endast kontanter.

Residence Elianto
Rent och fint

Endast städat före vistelsen.
Gästvänlighet

Mycket vänliga och trevliga värdar. Kunskap i italienska en fördel.
Placering

Fantastiskt för strandsemester med fantastisk utsikt.
 
Själva boendet på Residence Elianto
Tvårumslägenhet Dalia med 3 sovplatser (med balkong & havsutsikt)

Vi var lite besvärade av myror, men det är svårt att skydda sig mot vid havet. En insektspray hjälpte.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Badsemester nära Rom

I kombination med en storstadssemester i Rom valde vi 3 dagar på Residente Elianto. Lägenheterna är härligt stora och särskilt utomhusytan är enorm. Man har bra tillgång till stranden, som ligger precis utanför dörren. Personalen är hjälpsam och enstaka talar engelska.
Stället verkar främst besökas av italienare. Man har inga problem att hitta matställen eller affärer. Vi kan rekommendera stället.

Residence Elianto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Elianto
Tvårumslägenhet Mimosa med 4 sovplatser (med balkong & havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Helt fantastiskt läge och en mycket trevlig lägenhet med egen liten möblerad uteplats ( trots att det inte stod något om det i beskrivningen av lgh Oleandro). Sandstranden nedanför är ren och fin med god service i strandbaren där det finns både glass, kaffe och lättlunch. Rekommenderas!

Residence Elianto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Elianto
Tvårumslägenhet Oleandro med 5 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

finns bara wifi i och runt receptionen
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Residence Elianto

Residence Elianto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Elianto
Enrumslägenhet Gelsomino med 2 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Elianto

Residence Elianto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Elianto
Tvårumslägenhet Girasole med 3 sovplatser (med havsutsikt)
Tvårumslägenhet Oleandro med 5 sovplatser (med havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Elianto

Residence Elianto
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Elianto
Tvårumslägenhet Mimosa med 4 sovplatser (med balkong & havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Ulla och man från Uppsala i Sverige bodde på Residence Elianto i Anzio från den 19. till den 26. september 2012.

Tack, lägenheten var fin och läget likaså! Det enda kruxet var att vi trodde oss ha valt att bo i själva Anzio och inte i Villa Claudia. Det vore också bra, om man upplyste om att det var svårt att få tag på taxi. Hade vi vetat detta hade vi bokat taxi i förväg. Men vi är mycket nöjda och återkommer gärna!

In-Italias kommentar

Residence Eliantos placering framgår av vår beskrivning online. Både i texten samt på kartbilden. Mvh, In-Italia

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet
Eva med familj från Halmstad i Sverige bodde på Residence Elianto i Anzio från den 9. till den 23. juli 2011.

Resan gick bra, lägenheten var ren och fin och stranden jättefin. Människorna var trevliga och utsikten från lägenheten med solnedgång var också strålande, men något strandliv var det inte tal om. Stranden var tom varje kväll från kl 20.00 och lamporna släckta när det var mörkt. På kvällarna fick man köra 5 km in till Anzio centrum för att hitta på något. Det finns inte bankomat i närheten och tågstationen ligger på ca 2 km avstånd.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2011
Antal resande 3 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 7 Nästa sida
 

Liknande ställen

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Residence Rendez-Vous

Pineto, Abruzzo

Terrazza Gerania

Nerano, Kampanien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

search map