Semesterbostad i Anzio i Lazio

Residence Elianto

 
Residence Elianto är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Elianto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Elianto ligger längs havet vid Tor Caldara, ca. 3 km från centrala Anzio och ca. 1800 meter från tågstationen Villa Claudia. Stranden ligger under dina fötter och det är endast ca. 200 meter till närmaste inköpsmöjligheter, barer och restauranger.

Bo med utsikt över havet och stranden

Från Residence Eliantos stora härliga terrasser med bord och stolar har man förutom fin utsikt över havet även tillgång till den privata stranden (mot betalning) via en hiss som leder hela vägen ner. Stranden är inte privat utan har även en offentlig del en bit bort. I närheten finns det en idrottsanläggning med möjlighet att spela tennis och fotboll.

Läs mer om Residence Elianto

Liv och rörelse i juli och augusti - lugn och ro resten av året

Under högsäsongen förekommer det festligheter på stranden med musik som kan hålla på till sent om natten. Öronproppar är att rekommendera om man inte vill deltaga i festligheterna.

Lägenheter med aircondition samt parkering

På Residence Elianto finns det bar och uppehållsrum. Det finns tvättmöjligheter (mot betalning) ca. 1 km från lägenheterna. Dessutom finns det hiss som går från översta våningen hela vägen ner till stranden. På stället finns det även parkeringsplats. Lägenheterna är utrustade med aircondition, TV och microvågsugn - hälften av dem har även balkong.

Läs om lägenheterna på Residence Elianto

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Elianto

Läs personliga omdömen av Residence Elianto som ligger i Lazio. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Elianto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Residence Elianto

Bedömning av Residence Elianto

Läs mer

Badsemester nära Rom

I kombination med en storstadssemester i Rom valde vi 3 dagar på Residente Elianto. Lägenheterna är härligt stora och särskilt utomhusytan är enorm. Man har bra tillgång till stranden, som ligger precis utanför dörren. Personalen är hjälpsam och enstaka talar engelska.
Stället verkar främst besökas av italienare. Man har inga problem att hitta matställen eller affärer. Vi kan rekommendera stället.

Läs mer

Fantastiskt läge

Helt fantastiskt läge och en mycket trevlig lägenhet med egen liten möblerad uteplats ( trots att det inte stod något om det i beskrivningen av lgh Oleandro). Sandstranden nedanför är ren och fin med god service i strandbaren där det finns både glass, kaffe och lättlunch. Rekommenderas!

Läs mer

Bedömning av Residence Elianto

Läs mer

Bedömning av Residence Elianto

Läs mer

Bedömning av Residence Elianto

Läs mer
 
search map