Semesterbostad i Anzio i Lazio

Residence Elianto

 
Residence Elianto är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Elianto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Elianto ligger längs havet vid Tor Caldara, ca. 3 km från centrala Anzio och ca. 1800 meter från tågstationen Villa Claudia. Stranden ligger under dina fötter och det är endast ca. 200 meter till närmaste inköpsmöjligheter, barer och restauranger.

Bo med utsikt över havet och stranden

Från Residence Eliantos stora härliga terrasser med bord och stolar har man förutom fin utsikt över havet även tillgång till den privata stranden (mot betalning) via en hiss som leder hela vägen ner. Stranden är inte privat utan har även en offentlig del en bit bort. I närheten finns det en idrottsanläggning med möjlighet att spela tennis och fotboll.

Läs mer om Residence Elianto

Liv och rörelse i juli och augusti - lugn och ro resten av året

Under högsäsongen förekommer det festligheter på stranden med musik som kan hålla på till sent om natten. Öronproppar är att rekommendera om man inte vill deltaga i festligheterna.

Lägenheter med aircondition samt parkering

På Residence Elianto finns det bar och uppehållsrum. Det finns tvättmöjligheter (mot betalning) ca. 1 km från lägenheterna. Dessutom finns det hiss som går från översta våningen hela vägen ner till stranden. På stället finns det även parkeringsplats. Lägenheterna är utrustade med aircondition, TV och microvågsugn - hälften av dem har även balkong.

Läs om lägenheterna på Residence Elianto

Dölj texten
 
 
search map