Hotell i Anzio i Lazio

Hotel Beauty Raphael

 
Hotel Beauty Raphael är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Beauty Raphael är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Beauty Raphael har gångavstång till den fina stranden, pool, lugna omgivningar, rum med balkong, restaurang, wellness center samt rimliga priser. Mer kan man inte begära.

Hotellet som byggdes 2003 ligger på en stillsam sidogata vid kustvägen Via Ardeatina och man kan gå ner till stranden (500 m) och till två restauranger i närheten. Avståndet till centrum av Anzio är 4 km och i det hela har man behov för en bil för att ta sig runt i närområdet. Får man nog av saltvatten kan man använda sig av hotellets pool istället.

Läs mer om Hotel Beauty Raphael

Inne på hotellet så finns där en representabel reception, hiss, vinbar, en stor lässal med litteratur och en jättestor flatscreen tv med alla världens kanaler, internet finns i lobbyn, på samt hotellets egen restaurang som främst används av de gäster som önskar halvpension.

Wellnesscenter:
Hotellets stolthet är deras wellnesscenter var dman kan få vattenmassagem romersk sauna, ansiktsbehandling, antistress behandling och body scrub, för att nämna några behandlingar. Man bokar och betalar welklnesscentret på plats.

Dubbelrum/ trippelrum med balkong:
De 13 rummen är fint inredda och är i samma standard som ett 3 stjärningt hotell. Alla rum har aircondition (mot tillägg), satellit-tv, telefon, säkerhetsbox (mot tillägg), balkong och badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map