Omdömen från Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Läs personliga omdömen av Grand Hotel dei Cesari & Dependance som ligger i Lazio. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Grand Hotel dei Cesari & Dependance. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Pool nära hav

Bra för barnfamilj där barnen älskade poolen och vi vuxna kunde gå ner t havet och ta ett dopp. Inredning i daterad/ arabstil... Nära till supermarket där vi köpte pizza och åt på ballongen som har solnedgång. Dock en promenad till byn, och tyvärr kan man inte gå längs stranden utan att vada.

Anzio som semester-destination

Enkel att resa hit med tåg från Rom. 5 min promenad från tågstation till hotellet.

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
4-bäddsrum

Sängar på rad. Vanligt dubbelrum med 3 extra sängar. Trångt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
4-bäddsrum standard (i huvudbyggnaden)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Rekommenderas!

Andra året vi bor på detta hotell, rekommenderas varmt! Rent & snyggt, mycket trevlig personal.
Vi var 8 st i åldern 28 - 75 som bodde i Annexet och alla var nöjda.

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
4-bäddsrum standard (i annex)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Nedlåtande badhotell

Vi ankom till Anzio med tåg, och var beredda på att gå de 200 meter som In-Italia hade beskrivit ledde till hotellet. Dessvärre var det närmre 500 meter, så det blev en varm tur med 4 väskor. Till hemturen kom vi dock på att hotellet har en shuttlebuss, vilken de inte gör reklam för, och med den körde de oss till tåget då vi skulle åka.
Hotellet är väldigt präglat av östeuropa - både vad gäller inredning, gäster och till viss mån också personalen. En besvikelse för oss då vi gärna ville uppleva det äkta Italien, med enkel stil och charm. Och charm var det inte mycket av oss personalen - oavsett vem man mötte så var det ingen som log eller hälsade - bortsett från i receptionen där de var lite mer tillmötesgående. Vi hade bokat ett 4-bäddsrum i annexet. Vi var upplysta om att standarden här inte var den bästa, men att vi inte kunde öppna altandörren utan att ta bort den 4:e sängen var dock inget vi förväntade oss. I övrigt var vi tvungna att byta rum första dagen då våra skåp var invaderade av myror. Vi var själva tvungna att flytta alla våra saker (som vi hade hunnit packa upp), men där var i alla fall inga myror i det nya rummet. Frukosten var under all kritik, halvtomma fat och stort sätt inget annat än kakor och konserverad frukt. Det blåste mycket den veckan vi var där - faktiskt så mycket att stranden som tillhörde hotellet var översvämmad av vattnet. Så vi hänvisades till poolen - som också blev stängd en dag pga extraordinär städning. Då vi primärt var på stället för att båda var det inte optimalt, men receptionen kunde inte svara på varför, så vi fick leva med det. Det ledde dock till att vi gick på jakt efter badmöjligheter på andra ställen och ca 400 meter till vänster om hotellet ligger en härlig liten badstrand med ett stort bra café, strandstolar och fantastiskt vatten - helt utan stora stenar, som vid stranden vid hotellet. Då vi kom utan bil fick vi komma på andra sätt att ta oss in till stadskärnan. Hotellet ligger nämligen knappt 2 km utanför centrum och det händer INGET här. Området är grått, tråkigt och inte värt att spendera sin tid i. Vi frågade i receptionen om bussförbindelser, men det var enligt dem mycket besvärligt. Istället rekommenderade de oss taxi som de beställde till oss, det kostade 10 euro att köra de knappa 2 km. Taxi-chauffören visade sig vara en vän till hotellet! Sedan kom vi själva på att vi kunde ta tåget till centrum, och så gick vi också några gånger - det kan man gott göra. Men åk inte hit utan bil. Staden är trevlig med massor av restauranger och billig, god mat. Men tycker man inte om fisk, så finns det inte mycket att välja emellan. Det ligger en stor - och mycket billig -pizzeria lite bortom hamnen, där finns goda pizzor till bra pris, är massor av folk, liv och härlig stämning. Allt i allt var vi besvikna på stället, och jag vill inte rekommendera det till någon - tvärtom vill jag rekommendera In-Italia att ta bort det från sortimentet. Det lever inte upp till er vanligtvis höga standard.

In-Italias kommentar

Vi är ledsna att ni har fått ett så negativt intrycka av hotellet - det var inte det intrycket vi själva fick då vi besökte det sist, men vi ska absolut se till att besöka det igen nästa gång vi är på plats i området. Det är korrekt att det är 500 meter till tågstationen Colonna, det är härmed rättat på vår hemsida.

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
4-bäddsrum standard (i annex)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra service, fin strand, bra atmosfär med moderat standard.

I Anzio möts kontrasterna. Det ligger skräp längs vägarna och hotellet ligger i ett område präglat av militärkaserner och ett nedgånget bostadskvarter - men det ligger samtidigt fina villor där och finns en pittoresk atmosfär. Charmig hamnmiljö. Hotellet ligger nära superbra restauranger med service i toppklass och billiga priser.
Själva hotellet: mattor, "guld-bling" Caesarbyster och blått ljus i matsalen. Dörrarna är pappdörrar med dåliga lås. Det mesta ganska smaklöst. MEN låt dig inte luras - det är en härlig atmosfär och mycket trevliga människor här, och man känner sig snabbt hemmastadd. Städningen är bra. Bra pool och härlig privat strand som bara är tillgänglig för hotellets gäster. Maten är av medelstandard. Kvällsbaren är inte så bra och för dyr.
Inget wifi.
Sammantaget - en bra upplevelse och vi återvänder hit igen.

Rekommendationer till andra gäster

Se till att boka rum på hotellet och inte i annexet. Och be om rum med balkong. Köp bara frukost på hotellet och gå på upptäcktsfärd bland de lokala restaurangerna - där väntar massor av bra upplevelser. Bra också för barnfamiljer.

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Trippelrum standard (i huvudbyggnaden)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Receptionen är verkligen professionell

Efter en mor och dotter semester under en vecka i juli 2014 kan jag fullt tillsluta mig till den generella bilden som kännetecknar detta goda hotell. Framförallt receptionens hantering av en mindre, men riktigt tråkig, upplevelse med betjäningen i strandbaren kan inte rosas nog - professionell och helt på topp, vilket jag på stället också sa till dem, men som jag hoppas att ni på In-Italia också vill framföra.
PS: Om man kan undvika att bo på rum 512 så är det en fördel - vattenrören till hela annexet löper precis utanför fönstren och det kan ibland användas mycket vatten på märkliga tidspunkter - något man lär sig leva med, men om man har behov av perfekt lugn och ro så ska rummet undvikas. När det är sant, så handlar det i övrigt om att man ska bo i den nedersta raden rum i annexet så har man fullständig ro från vägen som löper mellan hotellet och annexet.

Rekommendationer till andra gäster

Anzio är en trevlig stad, men Nettuno ger lite fler möjligheter för stadsliv. Om man tycker om pizza, så ligger det en liten familjedriven pizzeria på en av de små gatorna som går mellan torget i Anzio och den gata som man kör in i staden på, och de gör de mest fantastiska pizzorna som kostar nästan inget alls. Men dotter och jag åt massor av skinka med buffelmozzarella, en pizza och drack vatten och öl för totalt 12 euro! Många lokala, så kom i tid om ni vill ha plats.

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Dubbelrum standard (i annex)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

En utmärkt cocktail - om man älskar Italien och italienare

Hotellet "dei Cesari" är ett 70-talshotell som är mycket välhållet. Det ligger som ett av endast 3 hotell i området, ett par kilometer norr om hamnen där det endast bor lokala. Inte ett så intressant område, men endast 4 min från centrum i bil. Perfekt läge direkt på stranden "Dependence", så välj denna. Rummen är spartanska, men badrummet var helt nytt och välfungerande. Vi kunde se vatten från fönstret, och det fanns en privat strand med strandstolar och parasoll inkluderade, och uppe för trappen en välhållen pool, om man tycker om det. Hotellet var i stort sätt bebott av medelålders ryssar, som nästan var på tur varje dag - lite charter a la the good old days - och alla uppförde sig väl, så inget ont om ryssarna. Personalen är rar och hjälpsam. Maten är inte något upphetsande, men det finns rikligt av den, och halvpensionen är mycket billig. Det finns endast wifi i receptionen, och det kostar 3 Euro i timmen - det borde vara gratis för gästerna!

Rekommendationer till andra gäster

För oss var det ett perfekt ställe. Det är nämligen nästan inga turister i Anzio, endast italienare. Traditionell italiensk hamnstad med lokal fiskehamn och snabbbåtar till Isola Pontine. I omedelbar anslutning till hamnen, med alla restauranger, ligger Piazzan, som är stadens samlingspunkt för stadens borgare, som i alla andra städer, men här är riktigt trevligt och med butiker hela vägen runt.
Vi körde runt en del varje dag, och besökte Gaeta, Sperlonga, Terracina, Frascati, Tivoli, outlet i Vallemonte, Ostia Antica. Stationen låg 200 meter från hotellet och en tur och retur till Rom, som också gäller i hela Rom kostade 9,30 Euro. Så perfekt ställe, det är absolut inte sista gången vi kommer dit.

Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Grand Hotel dei Cesari & Dependance
Dubbelrum standard (i annex)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Hjørdis og familie fra Tønder boede på Grand Hotel dei Cesari & Dependance i Anzio

Allt från början till slut var super. Min man är en cancerpatient , fick ett samtal om detta.
Super assistans på flygplatser. Hotellet var super och hjälpte oss att hyra en rullstol.

Anzio är en super stad, men tyvärr få tala engelska. Men alla var så vänliga.
Handikapp Italien är det inte. Trappan till järnvägsstationen och mycket höga trottoarerna .
Meeeeen det var bra att uppleva en annan kultur och dygnsrytm



















Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Solveig og familie fra Faaborg boede på Grand Hotel dei Cesari & Dependance i Anzio

Vi har haft en underbar semester - och bra service från In Italia. Fint hotell med underbart läge precis vid vattnet. Mycket lätt och billigt att ta tåg till och från Rom till Anzio. Vi kommer gärna igen!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Lars og familie fra Allerød boede på Grand Hotel dei Cesari & Dependance i Anzio

Vi stannade en vecka på Grand Hotel dei Cesari, en familj på fyra i ett rum, föräldrar och döttrar i åldern 16 och 18 respektive.
Glöm inte att boka rum i annexet, eftersom dessa har havsutsikt från alla rum. Rummen är fina och har vad du behöver, badrum, luftkonditionering och ett litet kylskåp.
Hotellet har egen strand och pool, stranden är helt fantastisk, och poolen är också ganska trevligt. För outgrundliga skäl endast begära två solstolar och ett parasol, även om vi var fyra - men i praktiken var det inga problem och vi kunde lätt tillbringa fyra solstolar och två paraplyer när som helst. Stranden kommer att vara låst vid 19,30, så det finns inget att gå på promenader längs stranden i mörkret - med undantag för en gång de glömde att låsa det :-)

Frukost på restaurang är bra, det är vad som borde vara av kaffe / te bröd frukt, äggröra, korv, saft, etc. Vi åt bara en gång på restaurang på kvällen, urvalet var ringa och maten avgjort dålig,och kostade cirka dubbelt så mycket som på andra platser i staden.
Hotellet ligger lite bort från allt, men det finns en pizzeria (ganska spartansk, men en som lokalbefolkningen använder) i närheten. Anzio har många restauranger,
de serverar företrädesvis fisk och skaldjur, som kan vara ett problem med barnen. Hotell skryter med internet, men det är bara i receptionen och det kostar 3 euro per timme per maskin, det vill säga alla kryss facebook på sina smartphones kommer att vara 12 euro per timme, personligen jag gillade nog att när du sätter nästan 10.000 kr för en vecka så är internet naturligtvis ingår i priset - som frukost och toalettpapper!

Stationen ligger 10 minuters promenad från hotellet, och det tar en timme med tåg till Rom centrum, returbiljett för knappt 9 Euro omfattar även tunnelbana, bussar och spårvagnar i Rom hela dagen.
Vi besökte också grottorna i San Felice Circero, cirka en timmes bilresa söderut. Även Ostia Antica nära flygplatsen, som är en gammal stad som är helt grävts är en upplevelse, särskilt gamla cafeteria, där man fortfarande kan se bilderna på väggarna i menyn - en antik McDonalds var kul att titta på.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Capizzo

Forio d'Ischia, Capri, Ischia och Procida

Rekommendationer till dig

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Residence Elianto

Anzio, Lazio

search map