Hotell i Anzio i Lazio

Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Rum i annexet 4-bäddsrum Superior Trippelrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta klassiska, italienska badhotell ligger på första parkett ner till vattnet: En bred barnvänlig sandstrand i utkanten av byn Anzio med kort avstånd till Rom (57 km.). Det är strand så långt ögat når och tillsammans med det lugnande medelhav och de karakteristiska klinterna i området, finns här alla förutsättningar för en fin badsemester. Som ett bra alternativ till stranden finns här även en stor pool och en inbjudande solterrass med bar.

Restaurang och faciliteter

Hotellet har egen restaurang med skiftande dagsmeny. Restaurangen har en storslagen vacker sal med plats till 250 personer. Menyn består av en blandning av lokala egna rätter och internationellt kök. Utöver restaurangen finns här också en elegant bar var man kan njuta av en aperitif innan middagen eller frukt och cocktail om sommaren ute vid poolen. På hotellet finns även möjlighet att ta hand om kropp och själ i deras fitness- och wellnesscenter med t.ex. en turkisk sauna, jacuzzi eller träningscenter. Ankommer man i bil finns det parkeringsplats och kommer man med offentlig transport kan det nämnas att tågstationen Anzio Colonna ligger 500 meter från hotellet.

Läs mer om Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Rum med havsutsikt

Samtliga rum har havsutsikt och ligger antingen i huvudbyggnaden som ligger motsatt havssidan av kustvägen, eller i ett annex som befinner sig nedanför hotellet på stranden. En underjordisk tunnel förbinder de två byggnaderna. Rummen är alla utrustade med aircondition, minibar, satellit-TV, telefon och eget badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Rummen i annexet har balkong med frontal havsutsikt men är enklare och mer spartanskt inredda än rummen i huvudbyggnaden, som å andra sidan har havsutsikt från sidan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map