Semesterbostad i Anzio i Lazio

Casa Giulia

 
Casa Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Giulia är en lägenhet för 4 personer som ligger i ett lugnt bostadsområde i förorten Lavino nära Anzio. Det är ca. 100 meter till närmaste sandstrand. Ca. 10 minuter till fots från lägenheten finner man en mindre livsmedelsaffär, en pizzeria med uteservering, en restaurang, tennisbana och pool (båda mot betalning).

Lägenheten råder över ett stort utomhusområde med trädgårdsmöbler och ligger under "markplan". Ovanpå lägenheten bor ett trevligt tyskt par. Man ska veta att det finns en del katter i området som ibland kan vara lite nyfikna.

Läs mer om Casa Giulia

Trerumslägenhet med 4 sovplatser:
- Lägenheten är enkelt inredd precis som möblemanget. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor och ugn), tvättmaskin och utgång till terrass, två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar). Lägenheten har även ett badrum med toalett och dusch. Dessutom finns det TV, dock endast med italienska kanaler.

Dölj texten
 
 
search map