Semesterbostad i Anzio i Lazio

Casa Adriana

 
Casa Adriana är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Adriana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anzio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Adriana är ett radhus för 4 personer som ligger i ett typiskt italienskt bostadskvarter beläget cirka 350 meter från havet och sandstranden. Inom en radie på cirka 1 km hittar du såväl butiker, supermarket och restauranger. Tågstationen med förbindelse till Rom ligger omkring 2 km från huset.

Radhuset är omkring 60 m² stort och lägenheten ligger på första våningen. Det är ingång från husets lilla trädgård var du också hittar en grill. I trädgården hittar du en övertäckt terrass med matbord och stolar för 4 personer.

Läs mer om Casa Adriana

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (första våningen):
- Lägenheten består av uppehållsrum med matbord och TV (endast italienska kanaler), halvöppet kök med gasspis, kylskåp, kaffemaskin, tvättmaskin och diskmaskin. Bakom uppehållsrummet hittar du ett sovrum med dubbelsäng och utgång till en väldigt liten trädgård, sovrum med 2 enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch.

Möblemanget är inte charmerande och inredningen kan nog uppfattas som förhållandevis tung och robust, men huset har ett bra och användbart utomhusområde och ligger nära sandstranden. Man kan parkera på vägen som går framför huset. Det är värt att uppmärksamma att det bor folk på andra våningen i radhuset och man kan ta med sig husdjur så länge det avtalas på förhand.

Dölj texten
 
 
search map