Agriturismo i Anguillara Sabazia i Lazio

Riserva dell'Olmo

 
Riserva dell'Olmo är inte tillgänglig i dagsläget
Riserva dell'Olmo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anguillara Sabazia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Önskar man bo nära Rom och samtidigt ute på landet och inte mer än 25 km från vattnet så är gården Riserva dell'Olmo ett bra alternativ.

Riserva dell'Olmo ligger 36 km utanför Rom som man kan nå med offentliga transportmedel. 3 km från gården ligger en busshållplats var det går bussar en gång i timmen till Rom och 7 km bort ligger stationen i Cesano var det går tåg varje kvart till stationen San Pietro i Rom. Tågturen tar ca. 30 min. Från gården kan man mot betalning få transfer till Cesano i minibuss. Ca. 1,5 km från Riserva dell'Olmo finner man butiker, apotek och bar mm.

Läs mer om Riserva dell'Olmo

Gården som råder över 136 hektar lantbruksjord har 8 lägenheter och ett större sällskaps/konferanslokal. I trädgården är där bord och stolar, lekområde för barn, pool och en uppbyggd barnpool.

Lägenheterna är alla funktionellt inredda och utrustade med TV och värmeanläggning. Det är mot betalning möjligt att hyra tvättmaskin. Observera att check-in sker lördagar mellan kl.14.30 till 19.00. Det är möjligt att ankomma senare mot avtal och mot avgiftsbetalning.

Dölj texten
 
 
search map