Agriturismo i Anguillara Sabazia i Lazio

Albergo Relais I Due Laghi

 
Albergo Relais I Due Laghi är inte tillgänglig i dagsläget
Albergo Relais I Due Laghi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Anguillara Sabazia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Albergo Relais i Due Laghi ligger på ett gods som är 150 hektar stort, beläget norr om Rom mellan Bracciano och Martignano sjön. Vid gården föder man upp hästar och Maremma kor, får och getter. Det produceras getost och andra typiska produkter som serveras på restaurangen vid gården.

Gården är en perfekt utgångspunkt för utflykter till de romerska ruinerna, medeltida borgar, landsbyar, renesansvillor och palats. Men också till natursköna områden som det finns gott om.

Läs mer om Albergo Relais I Due Laghi

Rom ligger endast 45 minuter härifrån med de offentliga bussarna som avgår ifrån Anguillara Sabazia. gångbanor och cykelvägar går från gården till Martignano (3 km), där man kan bada i sjön. Romarna använde vattnet från sjön som blev kanaliserat vid Alsietinus till Rom.

Relais rum har eget badrum, TV, minibar och aircondition. I trädgården vid Relais finns det en stor pool på 12,5 x 25 meter som är öppen från juni till september.

Vid Relais ligger Ristorante La Posta dei Cavalieri som erbjuder rätter tillagade med gårdens eget kött, ost och andra produkter som framställs på gården. Fisken kommer ifrån sjön och pastan är självklart hemlagad.

Dölj texten
 
 
search map