Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Fattoria Palluccaro

Lägenhet Il Merlo Lägenhet La Colomba
 
Fattoria Palluccaro är inte tillgänglig i dagsläget
Fattoria Palluccaro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acquapendente här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här är det bara några få kilometer till Bolsenasjön men vill man inte ta sig så långt bort för ett dopp så finns det en skön pool på gården som mäter 11 x 6 meter.

Egen liten trädgård

Ägarna bor själva på gården men då gården var lite för stor för dem själva, inredde de fyra lägenheter. Lägenheterna är smakfullt inredda och ligger alla på första våningen med egen liten trädgård med trädgårdsmöbler. Det finns tvättmaskin till gästernas förfogande.

Läs mer om Fattoria Palluccaro

Lägenheterna på Fattoria Palluccaro

Tvårumslägenhet Il Merlo (45 m²)

En trevlig liten lägenhet som består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett.

Trerumslägenhet Il Fagiano (45 m²)

Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå, sovum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett. Lägenheten har även en liten loggia med bord och stolar.

Trerumslägenhet La Colomba (60 m²)

Stor och ljus lägenhet som består av uppehållsrum med kokvrå, öppen spis och bäddsoffa för två, två sovum med dubbelsäng samt badrum med toalett.

Trerumslägenhet La Ghiandaia (80 m²)

Den största lägenheten på gården och består av stort uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två, två sovum med dubbelsäng samt badrum med toalett.

Dölj texten
 
 
search map