Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Il Tesoro

 
Agriturismo Il Tesoro är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Tesoro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acquapendente här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Il Tesoro ligger i det härliga området Alta Tuscia. Gårdens utmärkta placering i norra Lazio gör att man snabbt och lätt kan ta sig runt och besöka de centrala delarna av Lazio, Toscana och Umbrien. Närmaste stad för att finna inköpsmöjligheter, turistcenter, caféer och restauranger är Acquapendente som ligger endast 6 km från gården.

Själva gården är på 40 hektar och ligger på toppen av en kulle ca. 500 meter ovanför havet så utsikten över landskapet är vacker. Ifall man tycker om historiska omgivningar, vacker natur och god mat och vin så är Alta Tuscia ett utmärkt område att vistas.

Läs mer om Agriturismo Il Tesoro

Gården byggdes 1932 och blev nyligen renoverad. Trots det har man behållt den klassiska atmosfären. Förutom de trevliga lägenheterna finns det parkering, reception, pool med tillhörande solstolar och ett hus där det på andra våningen arrangeras allt från utställningar till vinsmakningar. På första våningen i samma byggnad finns gårdens egen restaurang som serverar specialiteter från området. Önskar man att äta här krävs det dock att man bokar bord då restaurangen är öppen även för utomstående.

Det finns totalt tre tvårumslägenheter och en studiolägenhet. Alla lägenheter är utrustade med antika möbler, badrum med toalett och dusch, TV och kök med microvågsugn.

Lägenheterna på Agriturismo Il Tesoro

Enrumslägenhet Il Tesoro med 2 sovplatser

Enrumslägenhet som ligger på första våningen. Mysig lägenhet som är trevligt inredd i klassisk stil. Förutom ett bra kök med microvågsugn finns det dubbelsäng, soffa samt badrum med toalett.

Tvårumslägenhet Smeraldo med 2 sovplatser

Rymlig tvårumslägenhet på första våningen som består av uppehållsrum med kök med microvågsugn, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett.

Tvårumslägenhet Zaffiro med 2 sovplatser

Rymlig tvårumslägenhet som påminner om lägenheten Rubino. Även denna lägenhet ligger på andra våningen och består av uppehållsrum med kök med microvågsugn och en soffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett.

Tvårumslägenhet Rubino med 2 sovplatser

Tvårumslägenhet som ligger på andra våningen. Trevlig lägenhet som består av ett uppehållsrum med bra kök med microvågsugn och en bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett.

Fyrarumslägenhet Brilliante med 4/5 sovplatser

Det är igentligen lägenheterna Zaffito och Rubino som slås samman och uthyres till ett fördelaktigt pris. På detta vis har man två sovrum med eget badrum, hela terrassen för sig själv och möjlighet för att använda den ena soffan i det ena köket som sovplats.

Dölj texten
 
 
search map