Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Cerqueto

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Cerqueto ligger fridfullt ca. 3½ km utanför Acquapendente. Huset härstammar från slutet av 1800-talet och är byggt i tuffsten, typiskt för de gamla byggnaderna i detta område. Hela gården renoverades nyligen, så egendomens vackra fasad kommer till sin rätt. Gården är omgiven av en stor gräsplan.

Plocka säsongens frukter

Huset har pool med inbyggd barnbassäng samt vattenmassage. Bassängen är nedsänkt i marken, så gästerna kan njuta av utsikten fullt ut medan de solbadar vid poolen. I trädgården kan man fritt plocka säsongens frukter från träden omkring huset och dessutom finns det grill att använda.

Gårdens produkter

Gården producerar åtskilliga ekologiska varor som kan smakas och köpas i deras lilla butik i Acquapendente. Utöver vanlig olivolja och vin, produceras här också kikärtor, bönor, olika slags marmelader, honung, tomatsås, pasta, grappa samt diverse likörer baserade på frukt eller örter.

Rymliga lägenheter

De fem lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De är rymliga och fint inredda och har tillgång till trädgårdsmöbler samt TV och egen värmeanläggning för de kallare månaderna.

Läs om l√§genheterna på Agriturismo Cerqueto

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Fattoria Palluccaro

Acquapendente, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Populärt i Lazio

search map