Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Cerqueto

 
Agriturismo Cerqueto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Cerqueto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Acquapendente här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Cerqueto ligger fridfullt ca. 3½ km utanför Acquapendente. Huset härstammar från slutet av 1800-talet och är byggt i tuffsten, typiskt för de gamla byggnaderna i detta område. Hela gården renoverades nyligen, så egendomens vackra fasad kommer till sin rätt. Gården är omgiven av en stor gräsplan.

Plocka säsongens frukter

Huset har pool med inbyggd barnbassäng samt vattenmassage. Bassängen är nedsänkt i marken, så gästerna kan njuta av utsikten fullt ut medan de solbadar vid poolen. I trädgården kan man fritt plocka säsongens frukter från träden omkring huset och dessutom finns det grill att använda.

Läs mer om Agriturismo Cerqueto

Gårdens produkter

Gården producerar åtskilliga ekologiska varor som kan smakas och köpas i deras lilla butik i Acquapendente. Utöver vanlig olivolja och vin, produceras här också kikärtor, bönor, olika slags marmelader, honung, tomatsås, pasta, grappa samt diverse likörer baserade på frukt eller örter.

Rymliga lägenheter

De fem lägenheterna ligger antingen på första eller andra våningen. De är rymliga och fint inredda och har tillgång till trädgårdsmöbler samt TV och egen värmeanläggning för de kallare månaderna. Den lägenhet som endast heter; lägenhet m. 2 sovrum kan vara någon av Ulivo, Vite eller Farro.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Cerqueto

Dölj texten
 
 
search map