Agriturismo i Zagarise i Kalabrien

Agriturismo Castellaci

 
Agriturismo Castellaci är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Castellaci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Zagarise här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Castellaci ligger i sköna omgivningar i Presila bergen med en fin utsikt över dalen och det loniska havet. Gården ligger helt för sig själv ca. 7 km från Squillace-bukten och ca. 15 km från själva Zagarise stad. Närmaste stad är Sellia Marina (8 km) och där finner man inköpsmöjligheter, matställe, bankomat och apotek.

Produktion på gården

Ägarfamiljen har bott här sedan 1400-talet. Den sista ägaren har dock gift sig med Mary från Irland, så det talas engelska på stället. Utöver ägarfamiljen, Mary och hennes dotter Sara samt deras många hundar, bor här några av de bönder som arbetar på gården mark, var det produceras olivolja, frukt och grönsaker.

Läs mer om Agriturismo Castellaci

Smaka på årstiderna

Om du känner för att promenera i naturen så har du här många kilometer på gårdens mark längs den lilla bäcken, som rinner ner till vattnet/sjön till den gamla kvarnen, eller så kan du promenera runt bland apelsin- och olivträden på fruktplantagen. Här arbetar man året runt med sin produktion, så du kan förvänta dig att se och smaka det som årstiden bjuder.

Fin utsikt från poolen

Vid gården finns det parkeringsplats, gemensamt grillområde samt en fin pool (14 x 7 m) med barnbassäng och vattenmassage. Runt om bassängen finns en fin solterrass på hela 350 m² med parasoll och solstolar, varifrån man har en verkligt fin utsikt över olivplantagen och havet i horisonten.

Charm eller praktiskt

Semesterbostäderna ligger antingen i den gamla delen, med mycket charm, eller i en nybyggd byggnad vid ägarvillan, som är mer praktisk, med möjlighet för aircondition - perfekt för familjer med barn, men med lite mindre charm och personlighet. Det ska sägas att den nyare byggnaden inte är helt färdigbyggd, så en del av det ser inte så snygg ut.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Castellaci

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Castellaci

Läs personliga omdömen av Agriturismo Castellaci som ligger i Kalabrien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Castellaci. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Agriturismo Castellaci

Inget mindre än ett paradis

Man har inte ens lust att lämna egendomen – den här gården är fängslande på alla områden – naturen, olivlundarna, apelsinerna och de många plantorna med bin och grönsaker, som Sara och hennes mor Mary pysslar om enligt biodynamiska principer, för att inte tala om värdinnornas stora gästfrihet. De var rara nog att köra och möta oss så att vi lättare hittade vägen när vi anlände, och förplägnaden var över all förväntan, med frukost under bar himmel och rum som andades historia. Gården är nämligen runt 500 år gammal och byggd av sten från de omgivande markerna.

Läs mer

Autentiskt

En skön pärla, där man varit uppmärksam på historiska detaljer. Utsikten runt gård är helt fantastisk. Gårdens hundar och katter är de snällaste djur man kan tänka sig och hundarna följer lugnt efter dig medan man tittar på alla faciliteter, som om de vill vara säkra på att man inte går vilse. Den lilla bostaden är med dubbeldörrar ut till en liten gård där kappellet är byggt ihop med tornet och ett gammalt stall, som är inrett till bostäder. När man öppnade dubbeldörren, hade man den mest pittoreska utsikt till gården med granatäpplen, sharonfruktträd, örter och vindruvor. Värdinnan som pratar engelska är väldigt hjälpsam med att ordna utflykter och bokningar. Vi möttes med den största gästfrihet man kan tänka sig. En korg med nyplockade madariner och nylagda ägg, en lite flaska olivolja från stället och gårdens egen honung. Dessutom har fru Luca en väldigt historiskt vetande person och kan berätta allt om områdets historia, så det bliver levande.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Castellaci

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Castellaci

Läs mer

Christina med familj från Älvsjö i Sverige bodde på Agriturismo Castellaci i Zagarise från den 7. till den 21. juli 2007.

Vi, två vuxna och två barn, bodde hos Mary och Sara på Agriturismo Castellaci, Zagarise i två underbara veckor. Mor och dotter är mycket trevliga och de bästa värdar man kan tänka sej. De rekommenderar gärna utflyktsmål, restauranger och svarar på frågor om allt. Det är en otroligt fint skött, levande lantgård med många snälla hundar, tre åsnor och höns. Vi fick dagsfärska ägg och grönsaker och fick ta hur mycket vi ville från kryddträdgården vi ville. Vår lägenhet var trevlig, ren, fräsch och rymlig med en fin liten egen patio med bord stolar och parasoll och en egen liten grill som de köpte enkom för oss. Finns även en stor gemensam grill terass. Utsikten från vårt sovrumsfönster över poolen, bergen, havet och olivlundarna blev man aldrig mätt på. De har egen olivpressning och olivoljan smakar helt enkelt gudomligt. Köp med hem! När vi kom ner möttes vi av det totala lugnet och friden (vi var i stort sett var de enda där hela första veckan) och vi hade den stora härliga poolen helt för oss själva! Orsaken till att vi valde Kalabrien var att vi ville se det genuina Italien. Människorna är mycket vänliga och det är få utländska turister där. Det fanns stränder där man kunde hyra solstolar och parasoll men vi köpte eget parasoll. Stränderna är milslånga och det är glest med badgäster (juli). Fantastiskt vatten och några häftiga dykklippor hittade vi också. Maten är mycket god och prisvärd. Pasta, pizza och fisk o skaldjur. Bil är ett måste för att kunna ta sej runt och se fantastiska bergsbyar, städer, fornlämningar mm.

Tips: Vi åkte till vackra Tropea på västkusten mittemot Sicilien, ca 10 mil. Restaurang Da Cece på Largo Grimaldi rekommenderas verkligen. Pizzo är också jättefint. Missa inte den goda glassen Tartufo. De milslånga stränderna från Badolato Marina, syd Soverato, (blev en favorit, med finkornig sand), och norrut till Copanello, finns bl a fina Pietragrande och Caminia.
Färd med jeep och vandring till olika vattenfall att bada i och dyka! från i Zagarise/Sersale trakten. Naturreservatet Sila Piccola och Grande. Staden Crotone. Och på vägen hem via Le Castella, Capo Colonna och Capo Rizzuto. Mysig by i bergen är Sersale med en oförglömlig kväll på restaurangen Scacco Matto. Mycket trevlig ägare, billigt och underbar mat i mängder. Prova gnocchi med traktens svamp och äkta tryffel (tartufo)! Vale Cupe, vackra vandringar i raviner. Det finns hur många fler utflykter att göra som vi inte hann med. Vi återvänder gärna och har rekommenderat vänner att göra detsamma!

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Castellaci

Läs mer
 
search map