Agriturismo i Zagarise i Kalabrien

Agriturismo Castellaci

 
Agriturismo Castellaci är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Castellaci är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Zagarise här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Castellaci ligger i sköna omgivningar i Presila bergen med en fin utsikt över dalen och det loniska havet. Gården ligger helt för sig själv ca. 7 km från Squillace-bukten och ca. 15 km från själva Zagarise stad. Närmaste stad är Sellia Marina (8 km) och där finner man inköpsmöjligheter, matställe, bankomat och apotek.

Produktion på gården

Ägarfamiljen har bott här sedan 1400-talet. Den sista ägaren har dock gift sig med Mary från Irland, så det talas engelska på stället. Utöver ägarfamiljen, Mary och hennes dotter Sara samt deras många hundar, bor här några av de bönder som arbetar på gården mark, var det produceras olivolja, frukt och grönsaker.

Läs mer om Agriturismo Castellaci

Smaka på årstiderna

Om du känner för att promenera i naturen så har du här många kilometer på gårdens mark längs den lilla bäcken, som rinner ner till vattnet/sjön till den gamla kvarnen, eller så kan du promenera runt bland apelsin- och olivträden på fruktplantagen. Här arbetar man året runt med sin produktion, så du kan förvänta dig att se och smaka det som årstiden bjuder.

Fin utsikt från poolen

Vid gården finns det parkeringsplats, gemensamt grillområde samt en fin pool (14 x 7 m) med barnbassäng och vattenmassage. Runt om bassängen finns en fin solterrass på hela 350 m² med parasoll och solstolar, varifrån man har en verkligt fin utsikt över olivplantagen och havet i horisonten.

Charm eller praktiskt

Semesterbostäderna ligger antingen i den gamla delen, med mycket charm, eller i en nybyggd byggnad vid ägarvillan, som är mer praktisk, med möjlighet för aircondition - perfekt för familjer med barn, men med lite mindre charm och personlighet. Det ska sägas att den nyare byggnaden inte är helt färdigbyggd, så en del av det ser inte så snygg ut.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Castellaci

Dölj texten
 
 
search map