Omdömen från Vicolo Vulcano

 
Vicolo Vulcano är inte tillgänglig i dagsläget
Vicolo Vulcano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Vicolo Vulcano

Läs personliga omdömen av Vicolo Vulcano som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Vicolo Vulcano. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Leif och Sylvia från Dalby i Sverige bodde på Vicolo Vulcano i Tropea från den 17. till den 24. maj 2008.

Vår vistelse i Tropea och allt omkring den var jättebra.Det enda jag vill "klaga" på är att vi, p.g.a formuleringen i informationen om nyckelöverlämningen , sprang runt och letade efter och frågade folk om Enotria travels kontor på piazza cannone . (det fanns ju inget sådant). Detta missförstånd uppstod p.g.a att informationen utgick från att alla kommer till Tropea med bil. Eftersom vi kom med tåg struntade jag i att läsa färdigt den informationen .

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Malin med sällskap från Malmö i Sverige bodde på Vicolo Vulcano i Tropea från den 19. till den 26. oktober 2006.

Vi vill börja med och säga att vi är utomordentligt nöjda med både boende och er som researrangör. Allt har fungerat och vi har blivit mycket väl bemötta. Vi kommer rekommendera er till vänner och bekanta och använder oss gärna av era tjänster även i framtiden.

I Tropea bodde vi i en underbar lägenhet, belägen precis ovanför havet med en utsikt som inte var av denna värld. Lägenheten som var en 1-rummare hade bäddsoffa, som var helt okej, matbord med sittplatser, balkong mot havet, bra kök och jättefräscht, nyrenoverat badrum. Utanför var det jättelugnt och tyst så man kunde somna till ljudet från havet. Ägarna till lägenheten, Luigi och Jenny, bodde två trappor bort och hjälpte en med vad helst man kunde behöva. De var jättetrevliga och talade utmärkt engelska. Även in-italias arrangörer på plats var jättebra. Vi anlände till Tropea med nattåg från Rom kl. 07 och check-in var inte förrän kl 16. Men de löste detta till oss genom att erbjuda oss en annan lägenhet som var ledig och i ordning, vilket vi är jätteglada för annars hade vi aldrig fått en sådan
underbar utsikt. Allmänt om Tropea var att vi blev lite överraskade av att där var relativt mycket turister, något som olika tidningsartiklar poängterat att det inte skulle vara. Vi hade även genom efterforskningar om Tropea fått intrycket att det skulle vara ganska billigt vilket vi inte heller tyckte stämde då framförallt med hänsyn till matpriserna. Vi valde därför att handla hem mat, laga hemma och avnjuta den på den vackra balkongen. På gatan nedanför lägeneheten, Via Libertad tror vi den hette, så fanns massor av små matbutiker, bageri, köttaffär, pastabutik osv. och alla var mycket tillmötesgående och hjälpsamma. Med kroppsspråk kan man komma väldigt långt! Detta gjorde att vi kunde lägga pengar på annat och laga jättegod mat med härliga italienska råvaror. Obs.ett tips är att även om köket var välutrustat så ta med kniv och rivjärn om ni planerar att laga mat hemma! Till sist ska sägas att havet var helt otroligt härligt, glasklart smaragdgrönt vatten, och stränderna fina och rena. Perfekt för både par och familjer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Christina med sällskap från Bankeryd i Sverige bodde på Vicolo Vulcano i Tropea från den 2. till den 5. juli 2006.

Vi var 4 vuxna som bodde 3 nätter på Andromeda, Vicolo Vulcano. Vi fick mycket för pengarna. Toppenläge mitt i gamla stadsdelen med restauranger, affärer och den italienska vardagen runt hörnet. Air condition är nödvändigt!!! Uppskattade välutrustat kök eftersom vi ofta väljer att laga italienskt själva. Skulle man bo längre på orten skulle nog en lägenhet med utsikt vara att föredra. Servicen fungerade perfekt. Tropea är en helt underbar stad med det ljuvligaste Medelhav vi kännt. Återvänder gärna hit.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
AnnSofi från Sundsvall i Sverige bodde på Vicolo Vulcano i Tropea från den 13. till den 21. juni 2006.

Länge hade jag längtat och drömt om "Resan till Kalabrien". Mina förväntningar var mycket höga -och- alla överträffades! Dagarna i Tropea, och de utflykter vi gjorde på hyrda vespor, är i mitt minne inneslutna i ett magiskt skimmer. Jag mådde bra och njöt av livet. Kan man begära något mer av en resa?
Parlo un po´ italiano, och trots mina något begränsade kunskaper, kunde jag förstå och också själv prata mer än på någon annan Italien-resa. Alla var tålmodiga, positiva och gav mig tid
Alltså- vi (alla 8) är mer än nöjda med allt. Den härliga personalen på Villa Antica bidrog till att allt blev så positivt.
Vi kommer att återvända- till er och Vicolo Vulcano.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2006
Antal resande 8 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map