Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Vicolo Vulcano

 
Vicolo Vulcano är inte tillgänglig i dagsläget
Vicolo Vulcano är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På den lilla gatan Vicolo Vulcano i hjärtat av den härliga syditalienska staden Tropea ligger denna byggnad från 1800-talet. Vägen är mycket lugn men i närheten finner man gågatan Corso Vittorio Emanuele med trevliga caféer och restauranger samt butiker.

Lägenheterna är utmärkta val för de som reser med offentlig transport (att ankomma med bil är dessutom problematiskt) och vill njuta av den sköna atmosfär som råder i Tropea. Husets ingång är arkitektonisk vacker men inte speciellt välskött. Ingången används nämligen av flera lägenheter och ägarna har inte kommit överens om att ta itu med det. Tre trappor upp ändras allt till det positiva.

Läs mer om Vicolo Vulcano

På tredje våningen ligger de två fint renoverade lägenheter som båda är utrustade med aircondition, TV och badrum med tvättmaskin samt hårtork.

Tvårumslägenhet Cigno med 4/5 sovplatser:
- Lägenheterna består av ett uppehållsrum med kokvrå ock bâddsoffa fôr 2, badrum med toalett och dusch och ett sovrum på loftet med dubbelsäng och möjlighet för en extra säng.

Trerumslägenhet Andromeda med 4/5 sovplatser:
- Lägenheterna består av ett uppehållsrum med kokvrå, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch och ännu ett sovrum på loftet med dubbelsäng och möjlighet för en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map