Omdömen från Terrazza Raf

 
Terrazza Raf är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Raf är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Raf

Läs personliga omdömen av Terrazza Raf som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Raf. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Per med familj från Stockholm i Sverige bodde på Terrazza Raf i Tropea från den 14. till den 21. juli 2007.

Tropea var underbart, vi har varit där förut (för tre år sedan). Det är dock lite väl mycket turiser jämfört med förut (det verkar som italienarna tar semester i juli i större utsträckning).

Lägenheten (Terazza Raf) var magnifik både utsiktsmässigt och invändigt. Snygga, lite snyggt slitna möbler, passade vår stil. Det blev dock lite unket i duscharna efter en vecka och sängarna var inte de bekvämaste. Dock måste jag säga att vi blev väldigt störda av utelivet iom det inte gick att stänga fönstrerna mot gränden, och det kunde hålla på till 4 på morgonen. Personalen på plats som mötte oss var jättetrevliga (både Alexandra och Paco).

Antica Villa B&B överträffade vår förväntningar rejält, fantastiska rum, fantastisk personal och en bra frukost. Hela hotellet var så j-la snyggt. Vi blev inte störda av ngt, trots att det stod att biltrafiken kunde störa. Suveränt!

Området är fortfarandet fint och vattnet är fantastiskt. Den lokala befolkningen är otroligt trevliga och förstår vart enda ord av t.o.m. knackig spanska (det är en total kontrast mot människorna i Rom som aldrig verkar le). Vi var också en tripp förbi Sperlonga och hälsade på vänner men Tropea känns så mycket mer genuinare och är så mycket trevligare.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map