Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Terrazza Raf

 
Terrazza Raf är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Raf är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Önskar man att perfekt kombinera en vistelse i en charmig historisk stad, badsemester, vacker havsutsikt och en inspirerande och kreativt inredd lägenhet? Då är Terrazza Raf helt rätt !

Denna lägenhet ligger mitt i Tropeas gamla stadsdel. Vid ingången känner man redan av Tropeas historiska charm. På den motsatta sida har lägenheten balkonger ut mot havet och om man tittar ner ser man det klarblå havet möta Tropeas vita sandstrand.

Läs mer om Terrazza Raf

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och havsutsikt):
- Lägenheten är stor och rymlig (140 m²) och det som utmärker sig mest är det ljusa cylinderformade vardagsrummet som är inrett i maritim stil med ett stort halvmåneformat glasparti ut mot havet och de stora altanerna. Lägenheten är fördelad på två våningar och har matbord, "myshörna" och öppet kök i vardagsrummet. Vidare finns det två sovrum (ett med balkong och havsutsikt), två badrum, klimatanläggning och tvättmaskin. I uppehållsrummet kan man få upp till två extra sovplatser.

Dölj texten
 
 
search map