Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Residenza La Vigna

 
Residenza La Vigna är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza La Vigna är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residenza La Vigna ligger i gröna och fridfulla omgivningar längs med några av de vackraste kustremsorna i Kalabrien. Stället är utmärkt för de som önskar bo i härliga omgivningar som präglas av oliv och appelsinträd. Trots sin lugna belägenhet är man endast 3 km från den trevliga och spännande staden Tropea och ca. 2,5 km från havet.

La Vigna ligger i en stor grön park på 5 hektar. Parken präglas av flera olika fruktträd och mitt ibland dessa finner man den härliga poolen med tillhörande solstolar och dusch.

Läs mer om Residenza La Vigna

På stället finns dessutom parkeringsplats, lekplats, förvaringsskåp, gammal butik där man kan köpa produkter från gårdarna runt omkring, TV-rum med satelit-TV och en liten bar samt cyklar och båtar för uthyrning.

Lägenheterna är snyggt inredda och är alla utrustade med uppehållsrum med kokvrå, badrum med dusch, ett eller två sovrum, TV och en privat veranda/uteplats med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map