Omdömen från Residenza Il Duomo B&B

 
Residenza Il Duomo B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Il Duomo B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residenza Il Duomo B&B

Läs personliga omdömen av Residenza Il Duomo B&B som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residenza Il Duomo B&B. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Charmigt men tänk efter riktigt, riktigt noga innan du bokar detta B&B

”Nej, nej, nej och åter nej” var första, andra och tredje tanken när vi väl installerat oss på detta B&B.
Men om vi börjar med det positiva så är personalen otroligt serviceinriktade, det är rent och snyggt, charmiga rum, väldigt centralt, luftkonditionerat, utmärkt wifi. Frukosten uppe på takterassen är förvisso Italienskt spartansk men oj vilken utsikt!
Det negativa är att boendet är inne i gamla staden och dit få man inte köra in med bil, inte ens för att lämna av bagage, kör du in ändå så fotas din registreringsskylt och du kan förvänta dig en rejäl böter när du kommit hem (har gjort misstaget tidigare att köra in i avstängd zon och fått böta flera tusen kronor). Bilen parkerar man istället 600 – 1000 meter från boendet, betänk då att du ska ta dig denna sträcka, i 35-40 graders värme och över stenbelagda gator som inte är anpassade för rullväskor för att komma till boendet. Efter den pärsen så ska du dessutom upp till boendet som är beläget 4 trappor upp, utan hiss. De flesta rummen ligger dessutom en trappa upp ytterligare….
Rummen är fräscha men oj så lyhörda. Man hör varje ord som grannen säger i normal samtalston och om någon går förbi utanför rummet så låter det som om vederbörande var i rummet. Sent på kvällen (24:00) drar ett utomhusdisco precis i närheten igång som spelar till 03:00 varje kväll. …
Tropea ligger dramatiskt på en klippa och blickar ut över havet. För att komma till stranden så tar man trapporna, det finns möjlighet att hyra solstolar men akta er för beachklubbarna som tar ohemult mycket betalt…€ 52 för två solsängar och parasoll en dag!!!
När badet är klart så ska man upp för trapporna (+180 steg) till staden, sen är det trapporna upp till boendet, Jag har i efterhand, trots att jag sprungit Marathon, svårt att erinra mig att jag svettats mer än vad jag gjorde mellan strand och boendet.
Tropea sägs vara en av Italiens mest restaurangtäta städer, stämmer säkert men känslan är att det är många mediokra och ett fåtal bra. Väldigt turistiskt fortfarande med en majoritet av Italienare men här finns det verkligen massvis med skandinaver, tyskar, holländare, britter etc.
Nej, jag rekommenderar inte boendet, bo hellre precis utanför gamla stadsdelen där du kan stanna till med bil och lasta i och ur bagage samt slipper höra samma discobeat natt efter natt. Vi och andra gäster satt flera dagar i förväg och gruvade oss för hemfärden och hur vi skulle få ner vårt bagage och till bilen. Ett pensionerat engelskt par vi mötte övervägde på allvar att slänga ner väskorna i ren desperation!
Vi var där en vecka vilket var minst 5 dagar för mycket, två nätter på annat hotell hade varit perfekt

Rekommendationer till andra gäster

Tropea ligger dramatiskt och är värt ett besök och en till två nätters övernattning men du ska vara medveten om att det är en mardröm med bagage, har du barn i barnvagn ska du överväga att välja en annan ort.
Om du gör utflykter med bil är ett besök i Scilla ett måste

Residenza Il Duomo B&B
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residenza Il Duomo B&B
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map