Hotell i Tropea i Kalabrien

Residenza Il Duomo B&B

Pris från per pers.
Terrassen Torget <em>Piazza Duomo</em>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Tropea är en otroligt charmig och exotisk syditaliensk stad att vistas i. Flera medeltidsstäder i Italien ligger nära havet men få städer ligger så högt och med en så imponerande havsutsikt som Tropea - Kalabriens absoluta pärla.

Placering

Residenza il Duomo ligger på en liten gata vid stadens domkyrka. Detta palats från 1200-talet där b&b utgör de två översta våningsplan blev så sent som 2009 helt nyrenoverat. Till skillnad från flera andra mindre hotell och pensionat i Syditalien har man här inte sparat när det kommer till inredning och komfort eller möblemang. Det enda som fattas är en hiss varför man ska vara beredd på en del trappor - av denna grund rekommenderar vi inte stället för gångbesvärade eller barnfamiljer med små barn. I gatorna runt omkring finner man ett fint urval av allt från caféer, restauranger och affärer.

Läs mer om Residenza Il Duomo B&B

Takterrassen och service

Residenza il Duomo erbjuder en riktigt fin och stor takterrass där frukosten serveras så länge vädret tillåter det. Från terrassen som står till förfogande för gästerna hela dagen har man utsikt över stadens tak, havet och sluttningarna bakom Tropea. Det finns vidare även reception (24 h) och wi-fi. Man kan enkelt välja detta boende utan av behöva bil, då det i staden finns allt för att göra en semster komplett. Bl.a. en fin sandstrand med kristallklart vatten som man smidigt kommer ner till via några trappor. Ankommer man i bil kan man i lågsäsongen finna parkeringsplats i närheten på offentliga platser inne i centrum samt mot betalning. Annars finns det möjlighet för att boka parkering mot betalning i närheten av det historiska centrum.

Fina och rymliga rum

Hotellets 10 rum är rymliga och är alla utrustade med aircondition, satellit-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork. De är uppdelade i två kategorier:
- Standardrummen ligger på översta våningen och präglas av snedtak. Några har plats för en extra säng. Utsikten från själva rummen är inte något speciellt men så har man ju tillgång till den fina gemensamma terrassen.
- Junior Suite rummen ligger på båda hotellets våningsplan och är något större. Det är dessutom något högre i tak och utsikten är till antingen domkyrkan eller de närliggande hustaken. Dessa båda rum har en fransk balkong med havsutsikt - man kan dock inte sitta på balkongen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Kalabrien

Hotel Talao

Scalea, Kalabrien

Residence Albergo Mendolita

Lipari Ö, Eoliska Öarna

Rekommendationer till dig

Hotel Cannamele Resort

Parghelia, Kalabrien

Le Case di Berto

Capo Vaticano, Kalabrien

Casa Norelli

Capo Vaticano, Kalabrien

Populärt i Kalabrien

Casa Lampedusa

Capo Vaticano

Casa Arco

Capo Vaticano

search map