Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Residenza Il Duomo B&B

Terrassen Torget <em>Piazza Duomo</em>
 
Residenza Il Duomo B&B är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Il Duomo B&B är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Tropea är en otroligt charmig och exotisk syditaliensk stad att vistas i. Flera medeltidsstäder i Italien ligger nära havet men få städer ligger så högt och med en så imponerande havsutsikt som Tropea - Kalabriens absoluta pärla. Här finns bra badmöjligheter, fin liten småbåtshamn och dessutom finns här trevliga restauranger som serverar bra mat, och goda pizzor så klart.

Det bästa är det centrala läget

Residenza il Duomo ligger på en liten gata nära stadens domkyrka. I gatorna runt omkring dig finns ett fint urval av allt från caféer, restauranger och affärer.
Palatset är från 1200-talet där rummen utgör de två översta våningsplanen. Lägenheterna ligger i ett annex..

Inredningen är enkel och det bästa med stället är det centrala läget och den tillhörande takterrassen. Det enda som fattas är en hiss och här finns en hel del trappor att gå i både för att komma till rummen som till lägenheterna (huset är i fem plan). P.g.a detta rekommenderar vi inte stället för dig som har gångbesvär eller reser med mindre barn. Du kan enkelt välja detta boende utan av behöva använda bil, vilket är bra då du inte får lov att köra i stadens historiska del utan tillstånd.

Kalabrien och framför allt Tropea är även omtyckt för sina fina badmöjligheter. Här finns flera stränder att välja mellan. Till den ena stranden är det ca en kilometer. Till den andra ca 650 meter och denna nås via trappor då staden ligger ovan havet.

Läs mer om Residenza Il Duomo B&B

Takterrass med härlig utsikt

Residenza il Duomo erbjuder alltså en stor och härlig takterrass där frukosten serveras så länge vädret tillåter det. Från terrassen som står till förfogande för gästerna hela dagen har du utsikt över stadens tak, havet och sluttningarna bakom Tropea. Här finns även reception (24 h) och wi-fi.
Ankommer du med bil kan du i lågsäsongen hitta parkeringsplats i närheten på offentliga platser inne i centrum och mot betalning. Annars finns det möjlighet att boka parkering mot betalning, i närheten av det historiska centrum. Tänk bara på att du inte får köra inne i stadens historiska del.

Du kan välja mellan rum och lägenheter

Hotellet har endast 10 rum som är utrustade med aircondition, Sat-TV, minibar och badrum med toalett, dusch och hårtork.
Lägenheterna har litet pentry och finns i olika kategorier och där en del är mer basic än andra. De ligger i ett annex och här kan du välja även med balkong och utsikt över havet. En del rum och lägenheter har snedtak, och har därför mindre ljusinsläpp. En del lägenheter är i två plan med ett s.k. öppet sovloft.

Dölj texten
 
 
search map