Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Residence La Pace

 
Residence La Pace är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Pace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Club La Pace ligger på backarna i gröna omgivningar med en fantastisk panorama utsikt över Lameziabukten och de Eoliska öarna. Tack vare den höga belägenheten är luften frisk och värmen inte allt för besvärande. Stranden ligger 3 km bort och det finns gratis buss service.

Restaurangen erbjuder frukost, lunch och middagsbuffé.
På La Pace finns pool, pizzeria, minimarket, glassbar, bar, gemensamt TV-rum, lekplats och parkering.

Läs mer om Residence La Pace

Det obligatoriska klubbkortet inkluderar tillgång till tre pooler med bl.a. hydromassage samt en babypool, bordtennis, volleyball, beachvolley, aerobic, underhållning, utomhus disco, piano bar, barnklubb för barn mellan 3-12 år, buss service till och från stranden, två solstolar samt en parasoll.

Mot betalning arrangeras utflykter till de Eoliska öarna och till Sila bergen. I närheten finns tennisbana och cykeluthyrning. Dessutom finns aktiviteter som windsurfing, trampebåtar, båtar, vattenscooter och kanoter.

Lägenheterna ligger i radhus omgivet av trädgård med veranda. De är praktiskt och bra inredda och består alla av uppehållsrum med kök samt badrum.

Dölj texten
 
 
search map