Omdömen från Il Convento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Il Convento

Läs personliga omdömen av Il Convento som ligger i Kalabrien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Il Convento. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra läge och Fantastisk utsikt!

På det hela tagets mycket bra. Trevligt bemötande. Bra sällskapsytor.
Mindre bra var det med draperi emellan två av rummen och fukt och mögellukt.
Vi saknade en terrass. Det kommer vi att beställa nästa gång vi åker till den fantastiska stade Tropea. Cecilia med familj.

Tropea som semester-destination

Il Convento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Convento
Trerumslägenheten Luna med 4/6 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Fin utsikt

Tropea som semester-destination

Il Convento
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Il Convento
Studiolägenheten Sole med 2/4 sovplatser
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Kåre med familj från Täby i Sverige bodde på Il Convento i Tropea från den 2. till den 9. juli 2011.

Det har gått mycket bra! Tropea var över förväntningarna och nycklar upphämtning var mkt bra. Byte av kontaktperson kunde förtydligas då vi missade det, men det lösts snabbt. Super! Två balkonger! Lägenhet säkert 50 kvm. Minnesfull resa. Får se om lägenheten finns kvar framgent. Supermarket ca 5 minuter promenad. Flertal restauranger lite överallt, men dock nästan samma meny övrallt, blir enformigt.


Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Kerstin och man från Bromma i Sverige bodde på Il Convento i Tropea från den 11. till den 18. november 2007.

Vi är nöjda med vår resa. Lägenheten var mycket fin, helt i klass med våra förväntningar, och det var även mottagandet av representanten på orten. Vi hade lite otur med tågresan ner från Rom. Pga tågförsening så missade vi det lokaltåg som skulle ta oss de sista milen från Lamezia till Tropea, så vi fick en extra tågtur ännu längre söderut för att kunna trassla oss fram, vilket gjorde att vår ankomst blev rätt sen på kvällen, ca 22.00. Vi har nu lärt oss, efter ytterligare tågturer, att man inte kan lita på tidtabeller och måste ta rätt mycket höjd för det när man planerar sin resa. Tropea är en fin liten stad, men det var ännu mer low-season än vi hade föreställt oss. Endast tre restauranger i hela stan hade öppet, vilket förvånade oss mycket och var en liten besvikelse. Även turistinformationen var stängd nästan hela veckan, vilket gjorde oss mindre, men kan vara bra att veta. Vi hyrde bil några dagar, och det är fantastiska vackra omgivningar att resa runt i. Sammantaget fick vi en bra vecka!

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2007
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Lennart med familj från Jönköping i Sverige bodde på Il Convento i Tropea från den 10. till den 17. februari 2007.

Det var en fin vårkänsla som mötte oss på sportlovet i Tropea. Lägenheten Luna kändes spatiös och ett underbart läge högt med utsikt över stranden och mitt i den gamla delen av staden. Husvärdinnan var engelska vilket underlättade. Februari-mars är för tidigt för havsbad så det fick räcka med barfota promenader i vattenbrynet. Men morgonkaffe på uteserveringar gick utmärkt. Vägnätet är komplicerat i så här gamla småstäder så vi hade väldig nytta av vår navigator som vi hade med från Sverige. Utflykterna blev Sicilien med vulkanen Etna och upp i de kalabriska bergen till St Bruno som har ett sevärt munkkloster.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Karma Resort

Venetico, Sicilien

Villa Zagara Panoramic Garden

Taormina, Sicilien

Villa Serena & Sirenetta

Capo Vaticano, Kalabrien

Rekommendationer till dig

Villa Ada

Scalea, Kalabrien

Hotel Talao

Scalea, Kalabrien

Villa Serena & Sirenetta

Capo Vaticano, Kalabrien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Kalabrien

search map