Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Il Convento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Convento ligger i Tropeas historiska centrum i lugna och vackra omgivningar. Byggnaden, vars fundament härstammar från romartiden ligger precis ovanför den vackra halvön med Santa Maria dell'Isola kyrkan.

Lite historia

Byggnadens historia är fascinerande och avspeglar sig i de arkitektoniska linjerna. Här har soldaterna från korstågen sovit på vägen tillbaka från Jerusalem. Under 1600-talet blev stället ombyggt till kloster för klarisserna. Då Frankrike hade makten över denna del av Italien blev stället inrett som kasern för Murats trupper. Under Andra Världskriget blev det på nytt använt som kasern men nu för italienarna.

Läs mer om Il Convento

Stämningsfulla omgivningar

Under 1987 startade en omfattande ombyggnad av hela klostret tack vare en grupp vänner som fann inspiration att rädda byggnaden från förfall. Då arbetet var färdigt blev tvä av bostäderna inredda för resenärer och turister som önskar att bo i harmoniska och stämningsfulla omgivningar. Från bostädernas fönster har man en fin utsikt över den berömda halvön nedanför staden och i horisonten kan man se Stromboli vulkanen.

L√§genheterna på Il Convento

Studiolägenheten Sole med 2/4 sovplatser

Lägenheten Sole är en fin lägenhet inredd som open-space ovanför havet. Lägenheten är enkelt men smakfullt inredd med praktiska och bra bäddsoffor. Kök och badrum är helt ny renoverat. Terrassen fungerar - i bra väder - som ett uppehållsrum med enastående utsikt. Lägenheten är dessutom utrustad med aircondition, TV och självständig värmeanläggning för kallare årstider.

Trerumslägenheten Luna med 4/6 sovplatser

Lägenheten Luna är en orginal och praktfull våning fördelad på två våningar. Lägenheten består av ett stort och stämningsfullt uppehållsrum med loft med dubbel bäddsoffa. Vidare finns det kök, två sovrum med dubbelsäng och egna badrum / toaletter. Från lägenhetens vackra franske balkong har man utsikt över Santa Maria dell'Isola kyrkan och Stromboli vulkanen. Lägenheten är dessutom utrustat med aircondition, TV och självständig värmeanläggning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map