Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

Il Convento

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Il Convento ligger i Tropeas historiska centrum i lugna och vackra omgivningar. Byggnaden, vars fundament härstammar från romartiden ligger precis ovanför den vackra halvön med Santa Maria dell'Isola kyrkan.

Lite historia att berätta

Byggnadens historia är fascinerande och avspeglar sig i de arkitektoniska linjerna. Här har soldaterna från korstågen sovit på vägen tillbaka från Jerusalem. Under 1600-talet blev stället ombyggt till kloster för klarisserna. Då Frankrike hade makten över denna del av Italien blev stället inrett som kasern för Murats trupper. Under Andra Världskriget blev det på nytt använt som kasern men nu för italienarna.

Läs mer om Il Convento

Stämningsfulla omgivningar

Under 1987 startade en omfattande ombyggnad av hela klostret tack vare en grupp vänner som fann inspiration att rädda byggnaden från förfall. Då arbetet var färdigt blev tvä av bostäderna inredda för resenärer och turister som önskar att bo i harmoniska och stämningsfulla omgivningar. Från bostädernas fönster har man en fin utsikt över den berömda halvön nedanför staden och i horisonten kan man se Stromboli vulkanen.

Charmiga lägenheter

Synlig sten eller takbjälkar och välvda tak bidrar till ett charmigt intryck. Lägenheterna kan ha snedtak
Lägenheten kan vara i två plan och extrabäddarna i bäddsoffa. De är utrustade med pentry, kaffemaskin, luftkonditionering, TV, dvd-spelare och wifi. Badrummen kan ha dusch eller kar samt hårtork. Lägenheten som heter Luna är i 2 plan och har diskmaskin och tvättmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map