Semesterbostad i Tropea i Kalabrien

I Gioielli

 
I Gioielli är inte tillgänglig i dagsläget
I Gioielli är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Dessa tre lägenheter ligger mitt i centrala Tropea med gångavstånd till det stämningsfulla centrum som gjort staden så populär. Trots den centrala placeringen är det möjligt att köra helt fram till dörren i bil, och det är också möjligt att parkera vid lägenheterna (mot betalning). Den närliggande cägen har dock ett minus: trafiken passerar.

Gemensam terrass med utsikt

På I Gioielli finns det tre lägenheter som alla har utgång till en gemensam innergård. Från gården går en trappa upp till den gemensamma terrassen med bord och stolar samt utsikt över stadens tak och en liten vy till havet i fjärran.

Läs mer om I Gioielli

Behagligt inomhusklimat även på varma sommardagar

Lägenheterna ligger alla på första våningen och kan därför verka lite mörka sett med skandinaviska ögon. Men söderut är de flesta hus byggda med tanke på att hålla värmen ute och skapa ett svalt och skönt inomhusklimat. Önskar man ljus och sol så kan man ta sig upp på takterrassen. Man har ingång till innergården från gatan men på grund av höjdskillnaden mellan gatorna har två av lägenheterna balkong, som hänger över den nästan parallella gatan.

Rustik indredning

Det är högt i tak och man finner detaljer i sten samt fina golv med cotto klinkers - inredning är klassisk och ganska bekväm. Lägenheterna är dessutom utrustade med satellit-TV, DVD, wi-fi samt aircondition.

Lägenheterna på I Gioielli

Enrumslägenhet Topazio med 2 sovplatser (1:a vån.)

Topazio är en enrumslägenhet med två enkelsängar som kan samlas till en dubbelsäng, separat kök samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Trots placeringen på första våningen har lägenheten balkong över gatan nedanför.

Tvårumslägenhet Smeraldo med 2+2 sovplatser (1:a vån.)

Smeraldo är en tvårumslägenhet med fyra sovplatser. Den består av uppehållsrum med två bäddfåtöljer som öppnas upp till enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och separat kök samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Tvårumslägenhet Zaffiro med 2+2 sovplatser (1:a vån.)

Zaffiro är en tvårumslägenhet med fyra sovplatser. Den består av uppehållsrum med två bäddfåtöljer som öppnas upp till enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och utgång till en avlång balkong med lite havsutsikt, separat kök samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 
 
search map