Omdömen från Hotel La Porta del Mare

 
Hotel La Porta del Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel La Porta del Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Tropea här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel La Porta del Mare

Läs personliga omdömen av Hotel La Porta del Mare som ligger i Kalabrien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel La Porta del Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Pia och Conny från Iggesund i Sverige bodde på Hotel La Porta del Mare i Tropea från den 1. till den 8. september 2011.

Resan gick mycket bra och allt fungerade som planerat så vi är mycket nöjda med den hjälp och information vi fick från Er inför resan. Hotellet plus personal mycket bra/trevliga. Hyrbilsbolaget SIXT hjälpte oss på ett föredömligt sätt då vi fick en ruta krossad på bilen en natt. Sammanfattningsvis en mycket intressant och lyckad resa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Suzanne med familj från Stockholm i Sverige bodde på Hotel La Porta del Mare i Tropea från den 25. juli till den 1. augusti 2011.

Vår resa till tropea gick bra. Hotellet var trevligt och de var tillmötesgående. Läget är mycket bra med närhet både till stranden och gamla stan. Trevligt är även att det finns många restauranger och vi hittade vår favorit Il CANTASTORIE på Via del Monte 6. Redan strax före 20 på kvällen (tidigare än andra restauranger) började det fyllas på med gäster och det var ofta kö till borden. Fantastisk gott och vällagat!! Man kan dock undra vad graderingen för antal stjärnor som hotellet har står för. Frukosten på terrassen var mycket bra med valmöjligheter.

Ett miss som jag gärna vill nämna är att jag bad hotellet att förbeställa en taxi då vi skulle i väg med tåget tidigt på morgonen. Till tågstationen tar det från hotellet ca 5 min att promenera , men då vi hade tunga väskor och det var lite tidspress bad vi om hjälp med taxi. De beställde istället en slags tour minibus och den korta bilturen kostade 10 euro…, och kan då jämföras med resan från flyplatsen till Tropea som tog lite över en timma och kostade 70 euro. Vi fick inte någon info om att det skulle vara så orimligt dyrt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
Anna och sambo från Nacka i Sverige bodde på Hotel La Porta del Mare i Tropea från den 8. till den 15. juli 2011.

Vi gillade verkligen La Porta del Mare. Bra läge, lugnt, trevlig och hjälpsam personal (engelskkunskaperna lite dåliga men kommunikationen fungerade ändå mycket bra :), bra frukost, underbar terrass (!), lagom stort, och fint, rent, bra och funktionellt rum.

Det som ev kan förbättras är det lilla kylskåpet som fungerade sådär (grannens fungerade inte alls) och ev TV:n som var lite svår att ställa in (vi kunde dock se fotbollsVM ++) men det är detaljer.

Det bestående intrycket är ett mycket trevligt hotell med personlighet och bra personal. Kaffet och frukosten på terrassen var ett stort plus.

Staden Tropea var lite turistig men väldigt fin. Kusten är otroligt vacker och stranden lagom stor. Ett härligt resmål!

Det vi saknade var främst bra praktisk information från er hur man kunde ta sig till Tropea från flygplatsen i Lamezia. Det hade varit bra att få information om att man enkelt kunde ta sig med tåg till staden. Buss gick direkt från flygplatsen till stationen (ca var 15 min). Vilket tåg man skulle ta (mot Rosarno), ungefär hur ofta tåget går och hur långt tid det tar (ca 1h). Vi lyckades fråga oss fram men det hade varit mycket enklare att få informationen före.
Tåget var både bekvämt, billigt och smidigt (i alla fall på tillbakavägen när vi visste hur vi skulle göra).

In-Italias kommentar

Ställer man frågan till oss via telefon eller mail rörande transport i Italien så får man svar, men det är viktigt man frågar innan avresa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Ralf och Ace med barn från Hässelby i Sverige bodde på Hotel La Porta del Mare i Tropea från den 23. till den 25. juni 2011.

Tack för en bra hemsida och bra service. Det är andra gången vi använder oss av er hemsida och andra gången vi åker till Tropea. Troligtvis åker vi tillbaka inom ett år igen.

Vi har bott i Casa di Ulisse och på Hotel La Porta del Mare. Casa di Ulisse är mycket trevligt och allt fungerade jättebra. La Porta del Mare är också mycket trevligt och deras takterass är alldeles enastående. En fantastisk utsikt och solnedgång över havet varje kväll. En kväll såg vi delfiner från terassen. Det var skönt att vara bilfri och allt låg mycket väl inom gångavstånd.

Vi har tonårsbarn som gillar att bada och stranden i Tropea passade dem alldeles utmärkt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Marika med sällskap från Nacka i Sverige bodde på Hotel La Porta del Mare i Tropea från den 26. till den 30. maj 2011.

Allt var toppen!! Helt enligt förväntningarna. Det lite trånga rummet uppvägdes av terassen och den supertrevliga frukostvärdinnan ;) Vi rekommenderar å kommer tillbaka! Jättebra med er hemsida, den ger inspiration till nya härliga italienresor!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

B&B Blue Tropea Maison

Tropea, Kalabrien

Residenza Il Duomo B&B

Tropea, Kalabrien

Hotel Talao

Scalea, Kalabrien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Kalabrien

Villa Ada

Scalea

Villa Il Fortino

Capo Vaticano

search map